Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wawe "opatchování"


atreYo

Otázka

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ked mas napr. flash 1.4, alebo 1.5, tak tieto zvladaju iba wave2, cize hry s vyssim wave je nutne patchovat na wave2, inak ich nespustis.

P.S.: nie som presvedceny, ze je to ochrana...jednoducho tie wave su vlastne Dashboardy, ktore hry obsahuju a ako sa menili verzie dashboardov, tak sa musela malinko menit struktura dat hry, pretoze velkost dashboardov nie je rovnaka.

LT je uz urobene tak, ze nerozoznava wave, cize netreba patchovat na nizsie wave.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Myslim, že slim ale nejsem si jistej krabici od toho nemám ale je to černej celkem úzkej xbox a když ho chci vypnout tak se skoro ani nedotknu toho kulatýho tlačítka ;DD

Když máš slimko , tak nemáž žádný flash a o patchování se vůbec nemusíš zajímat . To se týká jen těch co mají starší FW flashe .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Aha, tak to jo, víš, spousta lidí se díví, proč všem tady tečou nervy, proč se tady každej den někdo po někom vozí, proč se posmíváme ... a víš proč? To je kvůli lidem jako jsi ty, protože demence se začíná šířit jako mor ... je tady jeden blbeček za druhym, kterej si pořídí konzoli za pár tisíc a ostatní at se staraj a všechno mu vysvětlej. A takhle to neni jenom ve světe konzolí, takhle to je uplně všude, kam se podíváš.

Je několik ochran, který mají zabránit spuštění pálenejch her na Xku. Uplně ta první je, že prostě mechanika pálený hry nenačte, když tu ochranu chceš "zrušit", říká se tomu flash. Pak je ještě další a tý se řiká wave, ale jestli nemáš flash, nemusíš se o wave vůbec starat, protože pálený hry prostě nespustíš. A na Xko, který máš ty flash ani nejde.

Přestan se o tyhle blbosti starat, kupuj si originálky a hraj, bude líp tobě a i všem ostatním.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu