atreYo Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Na co mi je, že třeba hra má wawe 4 proč to mám opatchovat na wawe 3 ? musí se to vůbec ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Je to ochrana ... záleží jaký máš iXtreme, přečti si topic pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ochrana proti čemu ? Je to nutný ? Když to neudělám co se stane ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Ked mas napr. flash 1.4, alebo 1.5, tak tieto zvladaju iba wave2, cize hry s vyssim wave je nutne patchovat na wave2, inak ich nespustis. P.S.: nie som presvedceny, ze je to ochrana...jednoducho tie wave su vlastne Dashboardy, ktore hry obsahuju a ako sa menili verzie dashboardov, tak sa musela malinko menit struktura dat hry, pretoze velkost dashboardov nie je rovnaka. LT je uz urobene tak, ze nerozoznava wave, cize netreba patchovat na nizsie wave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 LT je co ? :D Takže když dám jakoukoliv hru na wave 2 můžu to pak v klidu hrát ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 LT je flash...aky mas vlastne flash? Ci nevies? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Nevím :-/ vadí to hodně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 No, to vadí ... přečti si tady http://console-forum.net/showthread.php?t=79973 pasáž o patchování. Kdy ti ten flash dělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Nevím :-/ vadí to hodně ? Mne urcite nie :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Nevím kdy mi ho dělali nikdy sem se s tim nesetkal :DD Když tu hru neopatchuju hrozí mi ban nebo jí i nespustim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Když hru opatchuješ a pujde na live, hrozí ti ban. Navíc pokud maš starý iX, který danou wave nezpracuje, hru nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 No nevím jaký mám iX ale dostal sem xbox teďka na vánoce i s kinectem takže by tam mohla být nějaká novější verze ne ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Jo, tak v tom případě bys měl mít LT. Btw., co máš vůbec za verzi X360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Myslim, že slim ale nejsem si jistej krabici od toho nemám ale je to černej celkem úzkej xbox a když ho chci vypnout tak se skoro ani nedotknu toho kulatýho tlačítka ;DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Myslim, že slim ale nejsem si jistej krabici od toho nemám ale je to černej celkem úzkej xbox a když ho chci vypnout tak se skoro ani nedotknu toho kulatýho tlačítka ;DD Když máš slimko , tak nemáž žádný flash a o patchování se vůbec nemusíš zajímat . To se týká jen těch co mají starší FW flashe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atreYo Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Takže můžu v klidu vypalovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Aha, tak to jo, víš, spousta lidí se díví, proč všem tady tečou nervy, proč se tady každej den někdo po někom vozí, proč se posmíváme ... a víš proč? To je kvůli lidem jako jsi ty, protože demence se začíná šířit jako mor ... je tady jeden blbeček za druhym, kterej si pořídí konzoli za pár tisíc a ostatní at se staraj a všechno mu vysvětlej. A takhle to neni jenom ve světe konzolí, takhle to je uplně všude, kam se podíváš. Je několik ochran, který mají zabránit spuštění pálenejch her na Xku. Uplně ta první je, že prostě mechanika pálený hry nenačte, když tu ochranu chceš "zrušit", říká se tomu flash. Pak je ještě další a tý se řiká wave, ale jestli nemáš flash, nemusíš se o wave vůbec starat, protože pálený hry prostě nespustíš. A na Xko, který máš ty flash ani nejde. Přestan se o tyhle blbosti starat, kupuj si originálky a hraj, bude líp tobě a i všem ostatním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
atreYo
Na co mi je, že třeba hra má wawe 4 proč to mám opatchovat na wawe 3 ? musí se to vůbec ? :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.