Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kinect a jtag pujdeto ?


Bigelow

Otázka

Ahoj mam xbox 360 premium a mam jak pisi predelavku na JTAG a dash nejnovejsi po nahrati updatu z flashky a chci si koupit kinect a tak se chci zeptat zdali mi to bude fungovat skrze to ze jsem odriznut od netu kvuli jtagu. jestli nebude potreba jeste nejakych aktualizaci z netu atd kvuli rozjeti kineckitu a pri rozjeti hry podporujici kinect. Abych ho nekupoval zbytecne diky za radu jinak zitra ho jedu kopit tak prosim radu rychle jeste jednou diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak sem si tedy dnes koupil kinect a jako vzdy v mem zivote nic nejde snadnou cestou

stale po me chce kinect akutalizaci update system ale to me lidi varovali at to nedelam ze prijdu o jtag a tak co mam delat ?

mam dash 2.0.12611.0.

v menu se mi objevil kinect hub ale kdyz na nej zmacknu tak mi vyskoci tabulka ze nemam aktualizovany system a ze konec.

co mam spatne ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

takze stazeny dash pro jtag je s koncovym cislem 611 a ten mam . a kdyz chci hrat hru podporujici kinekt tak mi to hlasi ze se musi kinekt aktualizovaty system a jinak me to dal nepusti. a pritom dash je nejnovejsi.zacinam byt zoufaly ze to proste nejde a ze mam 4 000 v haji tak co s tim jakym zpusobem to dat dokupy aby jel jak jtag tak i kinect ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak vypalil jsem to ale stejne nebotuje pise jen mixed data a nic vic a neblokuje proste jtag nejak botovani z usb ? nebo jak dostat do xka ten vas update ? divny je ze vubec nikdo nedal na youtube jak pari na jtag konzoli pres kinect. funguje vubec kinect na jtagu ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahojte tak konecne se mi podarilo kinekt na jtagu rozjed a to jen tim ze mel jsem nejnovejsi dash ale i tak porad chcel kinect updatovat system. takze jsem vypnul vse a zapl i s kinekitem a hned pri startu pome chtel update tak mi to nedalo a dal jsem yes a sam si kineukt natahl zrejmne jen ovladace a pak uz vse slape jak jtag tak i veskere hry coz znamena jedine potvrzeni o update systemu a je to .... kabel k netu zapojeny nemam a na live nejsem protoze mam jtag. takze hura vse slape jak ma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu