perrek Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 zdar hejkoupil jsem si na steamu MW2 ale hra e bohužel v nemecke distribuci a docela me tam ta nemcina sere :) nevite nekdo jak tam dostanu AJ popr. CJ? diky za kazdou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 AJ nevim ale kdyby jsi stáhnul češtinu ? ... Akorát že čestina prelozi jen Coop a Kampan.. multiplayer je neprelozenej.. takze by asi byl dal nemecky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 AJ nevim ale kdyby jsi stáhnul češtinu ? ... Akorát že čestina prelozi jen Coop a Kampan.. multiplayer je neprelozenej.. takze by asi byl dal nemecky hele to je mi jedno :) klidne muze byt :) akorat jsem nic nevygooglil a to co jsem vygooglil jsem stejne nepochopil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.