D4X Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 Hi 8) náhodou jsem našel stránku, která se věnuje cheatům na konzole apod. Je jich tam opravdu hodně :!: Pokud to tad yuž je tak to někdo smažte. Link: http://www.cheatscodesguides.com/playstation-portable-cheats/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 a vis ze ja taky jednu znam.? :D www.gamefaqs.com ..ta je snad nejrozsirenejsi..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 fuj cheatery nesnasim.. to sjem delal tak do 12ti nez jsem prisel na to, ze dohra unreal tournament s nesmrtelnosti a vsema zbranema asi nebude to pravy paleny.. od te doby jsem cheat / navod nepouzil, prasi to celou hru.. to si vzpominam jak jsem jeste drive hral adventury s navodem, vzdy jsem si rekl - jen jednou se kouknu - nakonec jsem dle toho dohral celou hru :D takze cheat/navod? diky nechci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 fuj cheatery nesnasim.. to sjem delal tak do 12ti nez jsem prisel na to, ze dohra unreal tournament s nesmrtelnosti a vsema zbranema asi nebude to pravy paleny.. od te doby jsem cheat / navod nepouzil, prasi to celou hru.. to si vzpominam jak jsem jeste drive hral adventury s navodem, vzdy jsem si rekl - jen jednou se kouknu - nakonec jsem dle toho dohral celou hru :D takze cheat/navod? diky nechci.. no za prwý...nikdo to po tobě nechce...a za druhý...co můžeš dělat když dojedeš hru na 100%? zkusit si tu hru zpestřit nějakým psycho brutál cheatem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2007 no za prwý...nikdo to po tobě nechce...a za druhý...co můžeš dělat když dojedeš hru na 100%? zkusit si tu hru zpestřit nějakým psycho brutál cheatem :D hh nekdy presne.. treba me moc Vice city nechytlo.. tak jsme par cheatu zkusil.. ;) jinak pokud potrebujete jakejkoliv cheat tak google nazev hry+napis Cheats ;):wohow: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 no za prwý...nikdo to po tobě nechce...a za druhý...co můžeš dělat když dojedeš hru na 100%? zkusit si tu hru zpestřit nějakým psycho brutál cheatem :D rikal jsem ze ja nechci. ne ze to po mne nekdo chce ... ..ok kdyz to mas na 100%, tak uz se o cheatu da uvazovat.. nesiml sis od ceho je forum? Od postovani vlastnich nazoru.. myslim ze jsem fci fora vyuzil spravne, tak nevim co mas :) navic ja se zminoval jen o tom, ze si tim vetsinou zkazis hru, je rozdil zda ji dohrajes nebo ne.. ale o tom jsem se uz nezminoval jo promin.. neumim psat W je to totiz strasne drsny.. wyzvejknout se wlastni hubou wid woe... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 Tak to ja cheaty pouzivam jen pro zabavu, treba v GTA nebo i jinych hrach, ale NIKDY si to s nima neulozim. TAKZE CHEATY JEN PRO ZABAVU!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 www.gamewinners.com-nejlepší stránka na tuhle problematiku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.