SmogCZ Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 čau, zajímalo by mě jak vlastně funguje steam no tak koupil jsem si CS kde se vlastně steam instaluje už ho mam cca 3 roky a až teď jsem se nato pořádně díval maj tam dobrý hry ale nepřišel jsem na jednu podstatnou věc nevím jak zaplatit tu hru kam se posílaj peníze... no prostě pokuď mi poradíte jak zaplatím nebo jak si na účet převedu častku budete hodní děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 http://www.slum.cz/clanky/jak-nakupovat-hry-pres-steam/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmogCZ Odesláno Leden 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 jo děkuju moc :) ještě jsem se chtěl zeptat koupené hry přijdou okamžitě a uloží se do knihovny odkud je mužu třeba tisíckrát stáhnout? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Yo presne tak, ale len na tvojom ucte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmogCZ Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jo dík ..... takže steam nejde udělat jako PSN u PS3 že? no nevadí i tak jsou tam dobrý slevy :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.