J.B. Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj jednoho dne se mi po zapnutí konzole z xka zakouřilo. Vzhledem k tomu, že konzole byla flashlá (revize JASPER) s mechanikou LT 84850C rev. 1 reklamace nepřipadá v úvahu. Takhle to dopadlo: Novou mechaniku bych si koupil od Romika viz. http://console-forum.net/tema/81916-nove-dvd-mechaniky-liteon-do-xboxu doufám tedy, že to jsou LT 84850C rev. 1 (tak aby šla flashovat po kabelu bez dalších fičurek). Otázka zní ale jinak, jde nějakým způsobem ze staré mechaniky(nefunkční), nebo z Xka získat KEY? Ten totiž nemám. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 death......... jestli máš updatovaný kernel (dashboard) máš z xboxu pěkné těžítko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Updatovaný dashboard nemám ...... tedy mám ho někdy z konce minulého roku. Mohu zjistit. Ten co podporuje KINECT tam ještě není. Navíc mám někde vyčetlou NAND (doufám že to nazývám dobře, je to už nějaký pátek) celého XBOXu ...... je možné key vyčíst z toho? Původně jsem chtěl udělat JTAG, ale byla tam blbá verze kernelu či bootloaderu? Vím, že u kámoše když se dělal JTAG to nějaký KEYe vypisovalo. Popřípadě dá se už dodělat JTAG i na tohoto JASPERA, to bych pak mohl jet rovnou z disku. Díky za jakoukoliv odpověď. Popřípadě možno prodám na náhradní díly. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 a dvdkey? mas ho zazalohovany? alebo nema ho ten clovek co ti ho flashoval? to je podla mna najdolezitejsia vec pri flashi, zazalohovat si dvdkey :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nene nemám, flashoval jsem si to sám, ale někam jsem zašantročil tu FLASHku, kde byl KEY vyextrahovanej. :-) Potřebuji tedy jiné řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Updatovaný dashboard nemám ...... tedy mám ho někdy z konce minulého roku. Mohu zjistit. Ten co podporuje KINECT tam ještě není. Navíc mám někde vyčetlou NAND (doufám že to nazývám dobře, je to už nějaký pátek) celého XBOXu ...... je možné key vyčíst z toho? Původně jsem chtěl udělat JTAG, ale byla tam blbá verze kernelu či bootloaderu? Vím, že u kámoše když se dělal JTAG to nějaký KEYe vypisovalo. Popřípadě dá se už dodělat JTAG i na tohoto JASPERA, to bych pak mohl jet rovnou z disku. Díky za jakoukoliv odpověď. Popřípadě možno prodám na náhradní díly. Díky. ok, napiš mi na pm, domluvíme se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Březen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Tak můj box je zachráněn! Bohužel nikdo ze zdejšího fóra mi nebyl schopen pomoci. Čekal jsem, že místní borci (v tomto případě mám na mysli Romika) kteří se tu tváří tak, že ví o Xku první a poslední, mě uvedli několikrát v omyl. Ať už vezmu vyčtení NANDU či jakoukoliv záchranu spálené mechaniky (resp. vyčtení DVD keye z mechaniky na výše uvedených fotkách). Nakonec mi ale pomohl velmi ochotný člověk jménem XBooster (najdete jej na adrese: www.xbooster.cz), který spálenou mechaniku opravil do takové podoby, že z ní byl schopen DVD Key vyčíst. Pak už jsem si jen počkal až dorazí nová mechanika z UK a rozjel se za ním. Samotné zprovoznění nové mechaniky (nahrání vyčteného keye) včetně odzkoušení a následné montáže přímo přede mnou nezabralo déle jak 15min. Velmi profesionální práce které si cením a určitě jí doporučím ostatním. Nyní můžete toto téma již zamknout. Děkuji. Jirka B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 soudruh.cb Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 mas pravdu je to pan s velkym P. celou dusi profesional. Take mu vdecim a muzu s klidem v dusi doporucit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Ahoj jsou dve metody bud vymenis splalene soucastky, co tan dela ten cin nechapu. a Nebo reworknes celej MT1913L na jinou desku :) Takhle to delame alespon mi a uz par mechanik taky ozilo :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 To není cín, nebo možná je ale originální z výroby. Do mechaniky nebylo nijak hardwarově zasahováno, po jejím odpálením jsem ji teprve otevřel (odpečetil) a poté nafotil. Pak jsem zjistil, že jsem v koncích, ale nakonec pomohl XBooster. Nevím jak byla mechanika opravena, aby z ní bylo možné opět vyčíst key (mohu to, ale ověřit mám ji ve skříni - ještě jsem jí nezkoumal). Nicméně sám bych toto určitě nezvládl a ani bych se tím nechtěl zabývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 ale někde to taky vokoukal jako většina lidí ,jesli na to přišel sám tak to je frajer............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J.B. Odesláno Březen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 To je mi přeci jedno jestli to okoukal, pro mě je hlavní, že opět funguji. Já taky veškerou většinu věcí v životě okoukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 jen tak mimochodem na kolik tě to přišlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
J.B.
Ahoj jednoho dne se mi po zapnutí konzole z xka zakouřilo. Vzhledem k tomu, že konzole byla flashlá (revize JASPER) s mechanikou LT 84850C rev. 1 reklamace nepřipadá v úvahu.
Takhle to dopadlo:
Novou mechaniku bych si koupil od Romika viz. http://console-forum.net/tema/81916-nove-dvd-mechaniky-liteon-do-xboxu doufám tedy, že to jsou LT 84850C rev. 1 (tak aby šla flashovat po kabelu bez dalších fičurek).
Otázka zní ale jinak, jde nějakým způsobem ze staré mechaniky(nefunkční), nebo z Xka získat KEY? Ten totiž nemám. :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts