Genesis Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Čau,já mám takovej problém, u Gran Turisma se mipromáčkl kryt od UMD (Ten plast )... to cd je v pohodě ale ten kryt je promáčklej na jedný straně.... nevíte co s tim ? a abych nemusel nic kupovat... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 to se mi stalo tky tk sem vytviřil ve hře vytvořil zálohu a hrál bez disku jinak jedině vyměnit celej plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Co použít plast z demo disku? :) Pokud bys chtěl, možná tu jeden mám - za cenu pošty bych ti ho poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 bude to k ničemu na každou hru je to unikatní výš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ja bych si koupil nahradni obal nebo iso stahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 rakvicI : Přestaň kecat kraviny a zalez tam odkaď si přišel Genesis: pokud ti to umd funguje tak bych to neřešil, jinak se prodávaj novy plastovy obaly na ty umdčka takže jenom vykucháš to "cd" dáš do novýho obalu a tadá můžeš pařit dál vypadá to nějak takhle http://www.8starshop.com/images/products_images/unfurl/wnbn26162.jpg určitě je seženeš na ebay nebo myslim že i na playcentrum.cz je mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Raczek vím že to není unikatní ale některé disky sou větší nebo menší a vykuchat to cd zrovna neni pro začátečníky(nic ne zlim ale myslim to tak jako že to děláš po 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ty seš fakt pošuk..pošli fotku jak sou velká kryty na psp? po prvý se to dá..ti klidně ukážu jak vypadá muj jednije UMD Disk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 rakvicI: ne, všechny umdčka jsou stejný (rozměrově) jak ty platový obaly tak ty "cd". Jinak co je těžkýho na rozkřupání trochy plastu že to začátečník nesvede? I 3letý děcko by to dokázalo. (btw klidně všechno ve zlim ale podle toho co tady předvádíš vypadá že pspčko a vlastně i PC a internet vidíš poprvé ty. Laskavě se trochu zamysli nad svým chováním, nejenom tady...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Díky za rady obal je trošku "otevřenej" můžu UMD vyndat ale nevym jestli to načte i bez toho obalu(ale zkoušet to moc nechci) BTW. nechci stahovat iso když mám UMD s tou hrou asi za cca 750,-¨ 'Zálohu jsem zkoušel přes UMD Dump ale nevim kam se to ukládá v ISO mám jenom nějákej soubor kterej má 0kb a strašnĚ moc čísel a písmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.