custom Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj, ještě nemám k PSP koupenou paměťovku a hrozně by mne zajímalo, jestli je nějaký způsob, jak dostat aspoň jednu MP3 do paměti PSP.. Připojím kabel a když kliknu na vyměnitelný disk, tak mi napíše vložte disk do jednotky X... Děkuji za každou odpověď!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 nejde,ta pamet je ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 FxR jediná možnost je upravit update tak aby v ramce něco už bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 MP3 bys mohl uložit do flash paměti (samozřejmě na flashnutelný desce s CFW), ale stejně ti to nenačte bo je to dělaný jen na načítání z paměťovky "MUSIC" takže je to k ničemu. Jo a vlastně do flash paměti se dostaneš jen s paměťovkou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rakvicI Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 RaZzeR máš pravdu nahrát do ofw to de ale bude to k ničemu k načtení musíš mít pamětovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
custom
Ahoj, ještě nemám k PSP koupenou paměťovku a hrozně by mne zajímalo, jestli je nějaký způsob, jak dostat aspoň jednu MP3 do paměti PSP.. Připojím kabel a když kliknu na vyměnitelný disk, tak mi napíše vložte disk do jednotky X...
Děkuji za každou odpověď!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.