jakubgaluszka Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj kdy to má vyjít na xzone je leden 2011 a nikde jsem nic jinýho nenašel nevíte někdo ?dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ???? nikdo?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 myslíš toto ?? http://www.mall.cz/pc-akcni-1st-person/2kgames-mafia-ii-dlc-pack-pc?gclid=CJimpZvywKYCFUUYzQodS0ySIw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jo. toto, ale na xbox :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 sorry vidím to v nových přispěvcich a nevšiml sem si jake to je téma EDIT/ tady něco málo je http://www.gamestation.cz/xbox-360-hry-akcni/mafia-2-dlc-pack-1.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lenylenyleny Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak dneska jsem se dival na nejake eshopy a misto leden uz pisou unor, ani bych se nedivil, kdyby to nevyslo vubec, bo uspesnost hry neni vysoka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 vždyť tam je odkaz EDIT/ nevšim sem si je to předobjednavka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Hra měla vyjít v prosinci ale kvuli problémům v lisovnách se hra odložila na jaro 2011 tudiž počítej se začátkem jara 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 kdyby si se kouknul na xzone vic tak tam najdes ocekavane tituly tento mesic a je tam 20.1 Mafia II DLC Pack , nicmene taky je mi divne proc to nezmnenili u hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 taky na to cekam jak blazen,nic nevychazi.To uz bude konec ledna,pred rokem dva na xko uz v lednu vyslo aspon tech 5 her kazdy mesic.Ted nic,bida pred vanocema a vypada to na bidu i pro tento rok.Az na par exkluzivit ale byvalo jich vic.Chce to novou generaci konzoli a nebo asi ps3 tam jsou hry co jsem jeste nehral.Buhvi zda dlc pack na xko vyjde.Problem v lisovnach co trva 3 mesice,to je trosku divny.Kdyz se lisovny nekdy ani nezastavi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.