pavelbertik Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj, koupil jsem si Kinect a nemám připojení na internet, dash mám 12416 a nejde mi to spustit - pořád to chce připojení k internetu?? Poradí mi někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Updatuj si DB na 12611 přes flešku . Stáhni ho odtud : http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Potom ti KINECT půjde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelbertik Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 jen se chci ještě zeptat, bratr má taky xbox - dash 12416 a KINECT mu v pohodě jede?? nechtěl bych ztratit možnost hrát hry s ochranou AP 2.5. poprvé jsem změnil DASH z usb a to dle tohoto postupu:(původně jsem měl 8955) Potrebuješ mať Dashboard vo verzii 2.0.9199.0 a menej (Avšak odporúča sa mať DB 2.0.9199.0, ktorý si môžeš stiahnuť tu.) Ako si zistíš verziu Dashboardu ? Ak máš novší Dashboard, tak nie je možné tento Dashboard upraviť (downgradnuť) na nižšiu verziu!!! Postup: 1. aktualizuj tvoj aktuálny Dashboard (2.0.9199.0) na -> 1.kinect_adventures_[2.0.12413.0] 2. opäť aplikuj aktualizáciu Dashboardu na tvoj aktuálny (2.0.12413.0) — > 2.kinect_animals_[2.0.12416.0] 3. Spusti NFS:HP alebo AC:BH [hra si vypýta update, nechaj updatnuť (ak to je nutné)] Ako aktualizovať Dashboard ? Na akých FW to funguje ? Môžete použiť akýkoľvek iXtreme alebo LiteTouch, nakoľko je hra wave 8-9, tak si ju musíte prekonvertovať na wave, ktorý spustí Váš firmware (napríklad FW LiteTouch spustí akýkoľvek wave, iXtreme 1.6 + aktivačné dvd spustí akýkoľvek wave a atď. ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Po několika zkušenostech jsem zjistil , že někomu se povede spustit KINECT i na DB 12416 s tím postupem . Většině to ale nejde a musí updatovat na 12611 kvůli Kinectu . Takže máš volbu - buď hrát hry s AP25 a oželet Kinect a nebo oželet nové hry ( zatím jsou jen dvě - ASSASSIN a NFS ) a provozovat Kinect . Nejlepší volba ale je přeflashovat na LT + 1.1 - potom ti půjde vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.