pavelbertik Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2011 Ahoj, koupil jsem si Kinect a nemám připojení na internet, dash mám 12416 a nejde mi to spustit - pořád to chce připojení k internetu?? Poradí mi někdo? díky Citovat
toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Updatuj si DB na 12611 přes flešku . Stáhni ho odtud : http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx Pomocí WinRaru to rozbal a dej složku „ SystemUpdate “ na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout , jestli chceš update. Dej yes a nahraje se update dashboardu do xka . Potom ti KINECT půjde . Citovat
pavelbertik Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 jen se chci ještě zeptat, bratr má taky xbox - dash 12416 a KINECT mu v pohodě jede?? nechtěl bych ztratit možnost hrát hry s ochranou AP 2.5. poprvé jsem změnil DASH z usb a to dle tohoto postupu:(původně jsem měl 8955) Potrebuješ mať Dashboard vo verzii 2.0.9199.0 a menej (Avšak odporúča sa mať DB 2.0.9199.0, ktorý si môžeš stiahnuť tu.) Ako si zistíš verziu Dashboardu ? Ak máš novší Dashboard, tak nie je možné tento Dashboard upraviť (downgradnuť) na nižšiu verziu!!! Postup: 1. aktualizuj tvoj aktuálny Dashboard (2.0.9199.0) na -> 1.kinect_adventures_[2.0.12413.0] 2. opäť aplikuj aktualizáciu Dashboardu na tvoj aktuálny (2.0.12413.0) — > 2.kinect_animals_[2.0.12416.0] 3. Spusti NFS:HP alebo AC:BH [hra si vypýta update, nechaj updatnuť (ak to je nutné)] Ako aktualizovať Dashboard ? Na akých FW to funguje ? Môžete použiť akýkoľvek iXtreme alebo LiteTouch, nakoľko je hra wave 8-9, tak si ju musíte prekonvertovať na wave, ktorý spustí Váš firmware (napríklad FW LiteTouch spustí akýkoľvek wave, iXtreme 1.6 + aktivačné dvd spustí akýkoľvek wave a atď. ). Citovat
toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Po několika zkušenostech jsem zjistil , že někomu se povede spustit KINECT i na DB 12416 s tím postupem . Většině to ale nejde a musí updatovat na 12611 kvůli Kinectu . Takže máš volbu - buď hrát hry s AP25 a oželet Kinect a nebo oželet nové hry ( zatím jsou jen dvě - ASSASSIN a NFS ) a provozovat Kinect . Nejlepší volba ale je přeflashovat na LT + 1.1 - potom ti půjde vše . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.