Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pomalá reakce

tonenimozny

Otázka

Zdravím, koupil jsem si k PS3 novou tv (LG 42ld750), ale jsem zklamán. Když hraju, tak odezva pohybu ve hře je o několik milisekund pomalejší oproti pohybu páčky. Např. při fotbale pohnu páčkou nebo zmáčku čudlík na přihrávku, ale hráč udělá požadovanou akci až asi o čtvrt vteřiny později. Stejné je to u všech her. Připojení mám pře scart, nemůže to být tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ehm .... ta televize nemá HDMI ? no hele ta TV má odezvu panelu cca 2,2 ms to znamená že dokaže zmenit z cerné na bílou za 2,2 ms a to bys fakt nepostřehl , pak dále má funkci TruMotion 200Hz kdy by mnela teoreticky mít v rychlych zaberech docela ostry obraz (na TV která má přiklad 50 hz je rychly pohyb rozmazly) a navíc kup si HDMI a nastav tam FULL HD a v nastavení obrazu HDMI FULL RAGE

Odkaz ke komentáři

• 0
já vím,že je ta tv rychlá,ale nebyl jsem si jistej,jestli nutně potřebuju i HDMI kabel...mám koupit přímo od sony určený pro ps3 nebo stačí obyčejný HDMI kabel,rozdíl v ceně je tam asi 400.- a nechci zbytečně vyhazovat peníze...

Tak rozdil v kvalite tam asi bude, ale ne tak propastny, u sony budes platit i za znacku takze se da koupit podobny, ale levnejsi, kup alespon nejakej s pozlacenejma koncema at mas jistotu... Clovek by nerekl ze si nikdo koupi 42 palcovou televizi a bude hrat pres scart, vzdyt to musi vypadat strasne :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu