rytmy Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 mám problém z LIVE ak sa prihlásim na LIVE cez ten čo mám napr. aj u GTA IV čo mám na PC tak ma nechce prihlásiť píše že toto konto pridané už k inej hre a je to podľa mňa demencia, takže spraviť nový účet ?? a ešte nejaký link, že kde by som poprosil :) aby som už konečne z niekým rozstrieľal pár zombíkov :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nechapem co maju spolocne Xbox Live, GTA IV na PC a zombici :D skus to napisat zrozumitelnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 o_O ked sa chcem napojiť na live piše, že účet je použivany na inú hru.. doslovný preklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 má dakto link, že kde si spraviť ten účet ?? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 skus http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=39&t=9427 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 dík, dúfam, že to pomôže :dd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.