alienek87 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zdravim, chci se zeptat jak mám vypálit Originál hru. V čem to načíst nebo jak to upravit. Děkuji. Hledal jsem to ale nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nenašel , protože to jednoduše nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Musíš mít příslušnou mechaniku + tento sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 musis mat xbox mechaniku + ripping fw 0800 cez Kreon neripnes SSv2, cez ziaden sposob neripnes AP25 (momentalne sa pracuje na novom 0800) tutorial: http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=52119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alienek87
Zdravim, chci se zeptat jak mám vypálit Originál hru. V čem to načíst nebo jak to upravit. Děkuji. Hledal jsem to ale nic jsem nenašel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.