Reedie Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj potreboval bych poradit jestli to nejak jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Na SAMSUNG mechaniku LT + není - mělo by to jít normálně spustit ,ale každopádně zkontroluj vždy iso v ABGX 1.0.5 autofix na level 0 . Tam uvidíš , jestli to má ochranu AP25 a nebo potřebuje nějakou opravu . Potom to projeď na level 3 . Potom znova na level 0 pro kontrolu - mělo by to být vše zelené a teprve potom to můžeš vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reedie Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 A wave měnit nemusim ? Doted jsem mel vzdy hry ve wave 4 Jo a jeste dotaz musim mit asi novy DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 A wave měnit nemusim ? Doted jsem mel vzdy hry ve wave 4 Jo a jeste dotaz musim mit asi novy DB ? Jestli máš nízký DB , tak musíš - jinak by jsi hry s wave 9 nespustil . Na ty je potřeba minimálně 12416 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reedie Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takze staci hru protahnout prez ABGX 1.0.5 a aktualizovat DB a melo by to jet jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takze staci hru protahnout prez ABGX 1.0.5 a aktualizovat DB a melo by to jet jo ? Mělo by to údajně jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reedie Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 ÖK dik tak ja to vyzkousim a pak dam vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SPITFIRE360 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Bohužel se mi to nerozjelo:(...kde je problem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 ta mech. co máš v xku není ta, která tam byla origo od výroby, tak proto.. musíš vyměnit za jakoukoliv jinou, na kterou je LT+ ale pozor, pokud to nebude původní typ - lite on, benq nebo co tam původně bylo, je nebezpečné chodit na live z důvodů detekce.. taky jsem měl samsunga a taky mi to nešlo kvůli spoofu, tak jsem musel o5 měnit mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reedie
Ahoj potreboval bych poradit jestli to nejak jde .
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.