lejkito Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ahoj mám problém nejdou mi hry jako Avatar,nebo Tron Evolution nebo LEGO - Harry Potter 1 az 4, všude mi to píše chybovou hlášku - The game could not be started 80020148! mám custom firmware 5.50 GEN - D a hry ako fifa 10 mi jedou super nevím co stím, našel sem tady nejakej návod že se má pri zapnutí podržet pravý vrchní tlačítko ale jak ho držím vůbec se mi neobjevuje to Recovery menu aj sem vyndal baterku a nic takže prosím help! :( mám PSP 1004 Date code 6B! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zmáčkni select a umd mode dej sony npj a nějaký čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lejkito Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Jo dal sem SELECT v Menu nastavil UMD ISO MODE NA Sony NP9660 a porad nic porad ta samá hláška! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Skus je decryptnout v iso tools treba to pomuze a mode nech M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Zkus: http://console-forum.net/tema/104052-navod-jak-vyzrat-na-error-c-8002013c?highlight=Jak+vyzr%E1t+na+error :) Snad pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lejkito Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takže sem tam hodil Prometeus 2 a už to všechno šlape ale stejne díky! takže tuhle tému LOCK! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.