Panther Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Takže článek číslo dvě pro ty co se bojí BANu. Zde vám napíšu jak smazat historii spuštěných aplikací tzn aby nešlo najít že jste spustily např multiman a podobný aplikace které nejsou oficialní/“legální“ Budeme potřebovat pouze FTP přístup do konzole. Postup: V FTP jdeme do /dev_hdd0/home/ Budou zde složky pojmenovány čísly a ty jsou značkami pro daný profil na PS3 . Musíte si najít ten svůj tzn když zapnete PS3 váš profil je dám příklad třetí tak dáte třetí složku. Otevřete si svoji složku/složku a v ní složku etc tzn např.: /dev_hdd0/home/************ vaše číslo/etc bude zde soubor boot_history.dat a ten si dejte na počítač otevřete ho např. v notepadu a smažte z něj všechen text nakonec soubor vraťte do složky odkud jste ho přenesli na počítač PS je NEY a my víme proč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 nebude zde soubor boot_history.da nemám ho tam jenom explore_view a userthumbnail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 zajímavé že ho tam nemáš nicméně objevila se další metoda prevence a tu také sepíšu ;) týka se explore_view Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 taky to tam nemám ale rád bych se tý historie zbavil, pokud zprácneš tu druhou metodu pomůžeš xD ... zabývam se tim falloutem nv a už sem blízko blizoučko s tim zároven historie mých spuštěných věcí je samej multiman xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 nevíte tedan ěkdo jako je ? můžu bejt v klidu když boot_history.dat nemám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jak vypada ten explore_view priteli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 explore_view tut: 1) přes ftp se připojit s konzolí 2) jít do složky /dev_hdd0/home/váš účet/etc/ 3) nahradit explore_view.txt souborem z přílohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schimpy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mám jeden dotaz. Mám 3 účty. Na jednom nebudem vôbec púšťať HB aplikácie a budem mat CFW a budem hrať original COD MW na PSN. Môžu mi zistiť že mám CFW? Či sony skenuje aj ostatne účty? Diky SCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 podle toho co se dá vyčíst z kódů tak se to vztahuje na ůčet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 bojite se BANU ? Vysel program, uklidi po vas vsechny stopy v PS3 http://www.multiupload.com/ZKKBP904V0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 podle toho co se dá vyčíst z kódů tak se to vztahuje na ůčet a MAC adresa jim nic neřekne, jestli to jde??? // Možná jsme už stejně všichni někde na banlistu :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Runner_CZ Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 a MAC adresa jim nic neřekne, jestli to jde???// Možná jsme už stejně všichni někde na banlistu :D :D Když jsem přešel na CFW, odpojil jsem PS3 od netu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.