fox171 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Ahojte pařmeni, jak jsem si projížděl trofeje, tak jsem narazil na tuto, která hodně lidem chybí a některé i dělí od Platiny.: CREATE - Levely, které jsi vytvořil byly osrdíčkovány nejméně padesáti lidmi a ty jsi byl osrdíčkován nejméně třiceti lidmi Co to tedy znamená ? 0. Mít vlastní level který je publikován na internetu 1. Napsat zde Váš nick a požádat o osrdičkování 2. Vzájemně se srdičkovat 3. Děkuji všem za spolu práci Uživatelé: fox171 The_SRIG LucoLoss misteriocz konas11 LouliCZ tovr1203 PoonerCap Adikova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Little Big Planet jsem prodal ale budu ho stahovat jako GOTY verzi tak prosím o srdíčka vrátím je až budu mít LBP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Taky prosim o srdicka. PSN nick v podpisu a level napr. "Limbo Trophy" Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Moc velkej zájem nevidím asi téma uzavřeme ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 nick tovr1203 ... moje levely nic moc, jen takový rychlovky ... kdo vymění srdíčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Tovr jdu tě najít osrdíčkovat, pls osrdíčkuj me taky, od prokletý platiny mě dělí jenom asi devět srdíček (jako usera/hráče). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 ok, k večeru tě odměnim též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Prosim osrdickovat me jako autora nick LouliCZ level este nemam , srdicka vracim Prosim o osrdickovani sparcosk (Sparco je naprostej ***** a boji se tu napsat tak tu pisu zanho :lol: ) tak prosim dejte mu srdce jako autora a na level nick ma sparcosk jelikoz furt na chatu breci ze nema srdicka :lol: Edit : Nic sparcovi nedavejte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparco Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 anoooooo :D level sa vola "sparcosk level" , hrajte , srdieckujte mna aj level , srdiecka vratim kazdemu :* dakúúújééém xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 taky prosím o srdíčka :) budu dávat také :) PSn nick : konas11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Prosím také srdíčka deep_throatCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Dnes nebo zítra vás taky osrdíčkuju, doufám, že vy mne také. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Všem díky za pomoc už mi naskočila platina, byla to fakt děsná odysea. Doporučuji dát v hledání nové levly a ty osrdíčkovat a říct si autorovi taky o osrdíčkování. Všechny lidi v příspěvku už jsem taky srdíčkoval mimo konas11, ty mi píšeš, že tě nemůžou najít, zkus se podívat jestli jsi se neupsal u nicku. Kdyžtak budu průběně kontrolovat tohle vlákno a srdíčkovat i ostatní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Osrdíčováno kromě konas11, prosím taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Update, napsal jsem do úvodního příspěvku všechny kdo chcete vyměnovat srdíčka, až se dostanu k LBP určitě je Vám tam hodím ! Díky za zájem, uvítám další členy klubu vyměňování srdíček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 zajimavy ze me si tam nepridal a pritom mezi par lidma sme si uz srdíčkovaly :( připiš mě tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jestli to bylo nedávno, tak chvíli trvá, než se ti to zobrazí v tom tvém profilu, ale mělo by to být tak do druhého dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Leden 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 Jinak prosím srdíčkujte můj level, všiml jsem si že jste dávali srdíčka na mě jako uživatele, děkuji dostal jsem trofej, ale teď prosím už jen level. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 tak jsem před chvílí rozdal pár srdíček: LouliCZ, sparcosk, Deep_throatCZE, The_SRIG (každému autora i level) to konas11: napiš jakej máš nick, pod tím konas11 jsem tě nenašel děkuji těm, co mi dali srdíčko ... už mam za to první trofej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2011 nechápu... na PSN mám nick konas11... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 tak si ve hře zkontroluj nastavení web security, musíš tam mít visible for everyone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 kde to tam je to web security? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 Taky už mi naskočila trofej, že jste si zahráli 5x můj level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovr1203 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 kde to tam je to web security? Stiskni Start - Settings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 ajo sry.. díky :) už to mám...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.