nugeta191613 Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Cus porad mi to spoustet ze blikla zelena obrazovka vsechno vpoho ale tedka kdyz to dam tak se mi ukaze cervena obrazovka a je to tam poard cekal jsem 10 min a pak jsem vindal baterku co stim? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 tak sem si to tam znovu dal funguje to ale nezobrazujou se mi hry uz:( poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 myslim ze problem je ten ze jsem s itam dal gpSP emulator a pametovka pise spravne misto kolik tam mam mit i se hrama ale v ISO slozce nic neni akorat nejake soubory z emulatoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 zda se ze na pametovce nemam uz nic ale pise mi to ze mam obsazeny GB je nejaky program na obnovu dat z pametovky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 na obnovu dat na pamětovce je fomátování ;) ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nech si ty priiblbly keci picusy kktskej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevim co se tim nelibí ... taky mi připadá formát karty jako rozumný řešení - karta by potom měla být jako nová, pokud sis neudělal zálohu a v tuhle chvíli karta nefunguje, máš smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jj ale ja tam mam stahli hry a nechci je znovu stahovat docela dost her bych chtel jenom ty soubory z karty hodi do pc jestli to jde? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Delete pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jeffosek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 takže pouze pomocí Chickhenu nemůžeš na pamě´tovce vidět ani rozjet Iso musíš so tam hodit gen nebo prometheuse podle typu tvého psp...všechno najdeš ve foru pro začátečníky, a hry jdou z paměťovky normálně hodit do kopmpu.. jo a nepoužívaj chickhen je nestabilní hod si MHUspeed je lepší a doporučuju prometheuse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jasne ze chickhen a gen-c nebo prometheus to poustim :) vcem je lepsu MHU? mam psp 3004 jde to na to ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dreb Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 MHU je stabilnejsi poustim to na 8gb pametovce a je to bomba sance ze to pustis je tak 75% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 takze mam pustit chickHEN a pak MHU? Je to i pro psp 3004? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ne, jen MHU. MHU je jiná verze ChickHENu. Je to i na 3k. Btw., já pochopil, že ti neraguje pamětovka ... takže vlastně nezobrazujou se ti hry nebo ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 OMG jako ty chceš pomoc tak ti pomůžu takže nwm co to tady meleš že mám držet hubu .... :/ ja za to nemužu že to neumíš :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nugeta191613 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 :D: dobry pohoda ja na to kakam:D naformatuju akrtu a dam tam vsechno znovu:) problem byl kdyz sem si tam dal gpSP emulator a dal jsem tam nejakej eboot spatnej a tak se to nejak posra** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Booza Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 :D: dobry pohoda ja na to kakam:D naformatuju akrtu a dam tam vsechno znovu:) problem byl kdyz sem si tam dal gpSP emulator a dal jsem tam nejakej eboot spatnej a tak se to nejak posra** Njn konečně dobrý slovo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nugeta191613
Cus porad mi to spoustet ze blikla zelena obrazovka vsechno vpoho ale tedka kdyz to dam tak se mi ukaze cervena obrazovka a je to tam poard cekal jsem 10 min a pak jsem vindal baterku co stim? DIky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.