pivnibaba Odesláno Říjen 3, 2024 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2024 Co mám dělat když sem při převodu nezádal do zprávy to svoje id nebo co sem to tam mnel zadat a peníze na PayPal za 4dny ještě nepřišli ale mne se z účtu ztrhly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Říjen 4, 2024 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2024 Tobě tvůj peněžní ústav penízky strhl a poslal na PayPal a tam asi přišly... ale to visí ve vzduchu protože bez té Tvoje ID co Ti systém poslal-což je velmi důležitý údaj - tu platbu nemají kam a ke komu zařadit- někde jsem četl že se to dá určit i jinak-otázkou je jestli to tam bude někdo dělat-takže by to měli poslat zpátky a Tvoje banka by je měla dát zpět na Tvůj účet-ale jak dlouho to bude trvat nevím,popřípadě se to může někde seknout....bližší informace by Ti mohl sdělit Tvůj peněžní ústav ale určitě tam jdi osobně a třeba za pár dnů-je možné že se ta Tvoje zmrvená platba objeví za několik dnů zpátky na účtě...máš aspoň ponaučení pro příště když někam něco posíláš a zvlášť peníze si to raději vše 2-3 zkontrolovat jestli je vše zadané... protože nezadat důležitý údaj k identifikaci platby je fakt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.