pivnibaba Odesláno Říjen 3 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3 Co mám dělat když sem při převodu nezádal do zprávy to svoje id nebo co sem to tam mnel zadat a peníze na PayPal za 4dny ještě nepřišli ale mne se z účtu ztrhly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Říjen 4 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4 Tobě tvůj peněžní ústav penízky strhl a poslal na PayPal a tam asi přišly... ale to visí ve vzduchu protože bez té Tvoje ID co Ti systém poslal-což je velmi důležitý údaj - tu platbu nemají kam a ke komu zařadit- někde jsem četl že se to dá určit i jinak-otázkou je jestli to tam bude někdo dělat-takže by to měli poslat zpátky a Tvoje banka by je měla dát zpět na Tvůj účet-ale jak dlouho to bude trvat nevím,popřípadě se to může někde seknout....bližší informace by Ti mohl sdělit Tvůj peněžní ústav ale určitě tam jdi osobně a třeba za pár dnů-je možné že se ta Tvoje zmrvená platba objeví za několik dnů zpátky na účtě...máš aspoň ponaučení pro příště když někam něco posíláš a zvlášť peníze si to raději vše 2-3 zkontrolovat jestli je vše zadané... protože nezadat důležitý údaj k identifikaci platby je fakt ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.