Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Dnes už mě to dostalo k vzteku download 1mb/s je hrůza a up. 0,5mb/s zvlast kdyz jsem videl ze nekdo ma 50mb atp. chtel bych se zeptat kdyz chci změnit poskytovatele internetu koho by ste mi doporucily / PRAHA! // okolo 500kč za měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nejlepsi pomer cena X rychlost ma, rekl bych, UPC. Pokud u tebe je, tak do nej jdi. Jinak vetsinou jeste kabelovky maji dobre pripojeni (Karneval atd.). Pak uz leda O2... Obcas i nejake sdruzeni muze vyjit hodne dobre - ale osobne bych do sdruzeni sel jen kdyby nabizeli pripojeni LAN/optikou, coz je pouze obcas v panelakach.. Po WiFi bych do toho nesel - ty vypadky a nestabilita za to nestojej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Dnes už mě to dostalo k vzteku download 1mb/s je hrůza a up. 0,5mb/s
zvlast kdyz jsem videl ze nekdo ma 50mb atp. chtel bych se zeptat kdyz chci změnit poskytovatele internetu koho by ste mi doporucily / PRAHA!
// okolo 500kč za měsíc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.