toreo20 Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 mam cf 3.52 - 4 a nejdu mi hry. ked dajaku spustim zamrzne mi psp. skusal som nanovo nahrat fv aj up a stale nejdu. co mam skusit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Black Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 mam cf 3.52 - 4 a nejdu mi hry. ked dajaku spustim zamrzne mi psp. skusal som nanovo nahrat fv aj up a stale nejdu. co mam skusit? skus vlozit UMD a spust ISO hru nebo Baski radi : zkoušel jsi smazat "config.se" z "flash1"? -------- EDIT: Napis jak to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 nebo zapni v recovery UMD mode na to nejnovejsi nejake sony9........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toreo20 Odesláno Srpen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 mata dakujem pomohlo to. potesila si ma a dakujem aj Blackovi za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Srpen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2007 To sem rád........:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toreo20
mam cf 3.52 - 4 a nejdu mi hry. ked dajaku spustim zamrzne mi psp. skusal som nanovo nahrat fv aj up a stale nejdu. co mam skusit?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts