anizek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 pomožte mi prosím. mám xbox s kinectem, úplně nový dashboard a chtěl bych nějak pouštet hry z flashdisku, slyšel jsem že to jde. poradí mi někdo? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ide ako ide, chces ho vyuzivat ako HDD ? (ma to zmysel len ak HDD nemas) v takom pripade sformatovat flashku na fat32, pichnut do xboxu, naformatovat a objavi sa ti ako memory karta (max 16 GB) okrem flashky mozes pouzit aj USB HDD, mne flashky moc nefachali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HansGruber Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Ahoj lidi :), abych nemusel zakládat nové téma , zkusím se zeptat odborníku tady :). Mám flash xka - RGH - a chěl jsem si Zaklínače 2 nahrát na 32GB USB disk, ale bohužel , netušil jsem, že to může být problém :). Dám Copy DVD to HDD potom vyberu GAME - COPY - select directory (viz foto níže)...a bohužel se překopíruje jen pát MB...nevíte jak na to? Díky moc!!! HG http://www.2i.cz/8bd894be6d http://www.2i.cz/75367a5083 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 A proč tu hru nepřekopíruješ přes PC, ale nejdřív bych hru překonvertoval přes ISO2GOD, protože takhle budeš muset mít stejně dvd v mechanice aaby jsi hral tu hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HansGruber Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ..aha OK vyzkouším, ale na druhou stranu nechápu, proč to nejde standartně z DVD na HDD.. ..ale i tak děkuji! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 Určitě jde překopírovat DVD na HDD ale v tvém případě opravdu netuším proč se ti to zastaví na začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
anizek
pomožte mi prosím. mám xbox s kinectem, úplně nový dashboard a chtěl bych nějak pouštet hry z flashdisku, slyšel jsem že to jde. poradí mi někdo? děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.