ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tak a je to tu ! Ale pozor, pry byly hlaseny bricky ( jde spíš o nezkušenost uživatelů...je nutnost instalovat na OFW 3.55,dále byly zjistěny modely kde dochází k bricku a kde je CFW funkční viz tabulka) !!!! PS3 fungující Waninkoko PS3 Custom Firmware: CECHH = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHJ = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHK = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHL = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHM = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHP = 16MB (PS3 Fat NAND) CECHQ = 16MB (PS3 Fat NAND) CECH-20..A = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-20..B = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-21..A = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-21..B = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-250.A = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-250.B = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-250.A = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-250.B = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-251.A = 16MB (PS3 Slim NAND) CECH-251.B = 16MB (PS3 Slim NAND) PS3 BRICK Waninkoko PS3 Custom Firmware: CECHA = 256MB (PS3 Fat NAND) CECHB = 256MB (PS3 Fat NAND) CECHC = 256MB (PS3 Fat NAND) CECHE = 256MB (PS3 Fat NAND) CECHG = 256MB (PS3 Fat NAND) seznam fungujících a bricknutých..ze zdroje http://www.ps3news.com/PS3-Hacks/Waninkoko-Releases-PS3-3-55-Peek-and-Poke-Custom-Firmware/ Tento CFW má plnou podporu spouštění zaloh her z backup managera, bez upraveneho EBOOTu, PARAMu nebo PKG ! Vše provádíte na vlastní nebezpečí a odpovědnost! http://psgroove.com/content.php?656-Waninkoko-Releases-v3.55-Custom-Firmware-Backup-Playback-Enabled Než s čímkoliv začnete, ujistěte se, že Vaše PS3 nepatří do kategorie bricknutých modelů. Zde v tomto tématu, je dost tabulek a odkazů jak to zjistit, nebo pokud si nejste 100% jisti, zeptejte se, určitě Vám někdo poradí. Nebo pokud se na to necítíte a nezvládnete níže popsaný postup, radši to nezkoušejte. POZOR: !!!!!! CFW Waninkoko se instaluje pouze na official CF 3.55 !!!!!! POSTUP: 1. Nejdříve musíme dát zpět OFW 3.55 ( pokud mate CFW Geohot )tzn nainstalujeme si update jako vzdy pres flashku. Update na OFW, delame pres recovery menu... tedy, zapneme konzoli a stale drzime tlacitko power on dokud se konzole nevypne, zapneme podruhe a stale drzime, pipne 1x a potom 2x zasebou....a jsme v recovery...vyberte polozku update a ridte se pokyny link Oficial FW 3.55 http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_1207_ca595ad9f3af8f1491d9c9b6921a8c61/PS3UPDAT.PUPUpdate z flashky se kopiruje na //PS3/UPDATE/soubor 2. Dáme na flashku tento soubor CFW Wninkoko ( z flashky smažte official FW co jste instalovali v bodě 1 a nahraďte tímto, taktez //PS3/UPDATE/soubor http://www.uloz.to/7448640/ps3updat-waninkoko-3-55-rar 3. Normálně updatujeme přes XMB system update, výběrem z flasky ( storage ) 4. nainstalujeme si Rogero Managera Waninkoko ( spouští zálohy ) http://www.ps3news.com/forums/attachment.php?attachmentid=27710 zalohy her - kompletní adresář např. BLESxxxx.. kopirujeme do adresare hdd0/GAMES/ pokud hra nejede, zapneme v menu emulaci BD ( BR required ) tlacitkem čtvereček na ovladači...musíte mít v mechanice jakýkoliv originál disk !!! X spustime load zalohy vybrane hry....skočí do XMB a spouštíme ikonu disku ( bude přejmenovaná podle výběru Vaší zálohy. POZOR: zálohy používejte originál nezměněné bez přepisů EBOOTu,PARAM, nebo změny vytvořené instalací PKG. Zde máte balíček užitečných programů ( poskytl pisina1 ): Rogero_Manager_v7.8_Signed_for_Waninkoko_CFW_3.55_ Stealth_ID.pkg BlackBox_FTP_Server_v1.2_Waninkoko_CFW_3.55_Stealt h_ID.pkg Comgenie_File_Manager_V0.6_Waninkoko_CFW_3.55_Stea lth_ID.pkg http://www.uloz.to/7469394/waninkoko-app-rar ROGERO MANAGER 7.9a http://www.mediafire.com/?1k8l99zyjw8qmox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 na jeho twitteru http://twitter.com/hackinblack# je nekolik rad jak se vyvarovat bricku na slim. Uz jsou zpravy ze GT5 jede pres multiman v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samot2 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 No člověk by měl ale radši počkat, den dva než bude nějaké procento bricku :D Pro ty co to budou zkoušet, hodně štěstí pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 co to umi oproti geohotovo CFW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Přesně v čem je to lepší??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 No člověk by měl ale radši počkat, den dva než bude nějaké procento bricku :D Pro ty co to budou zkoušet, hodně štěstí pánové presne tak, pockame kolik cihel bude...pak to tam naladujeme taky :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 v čem to je lepší než Geohot? že to umí pouštět zálohy stejně jako to jde na fw 3.41 a není k tomu potřeba žádnej dongle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roki Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 lepsi je to v tom, ze uz by tam mel fungovat multiman = "bezproblemovy" spousteni backupu...zajimalo by me jestli plati stejny postupy pro smazani dukazu o tom ze tam cfw nekdy byl :-) banan za to porad nestoji :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 co to umi oproti geohotovo CFW? no, uz Ti pojede kazda hra a to primo z backup managera.... prirovnal bych to k JB 3.41, ale bez USB JB a nutnosti tam pri startu neco strkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Instalace na FAT v pohodě :) za chvílí zkusím SLIMA MUSÍTE MÍT ORIGINÁLNÍ FW 3.55, JINAK BRICK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Instalace na FAT v pohodě :) za chvílí zkusím SLIMAMUSÍTE MÍT ORIGINÁLNÍ FW 3.55, JINAK BRICK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOMBA, dej vedet jak to vypada na SLIMce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jsem zvědav jestli ti to na Slimákov* půjde dík za test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Takže asi tak. Na FAT - nejde nainstalovat multiMAN (verze která na OFW fungovala),hlásí to chybu podpisu. A já udělal chybu, že jsem ho před instalací smazal. Pokud ho tam necháte, měl by fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Píšeš na FAT. Na Slim to jede? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak za 15 min dám Vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Takže asi tak. Na FAT - nejde nainstalovat multiMAN (verze která na OFW fungovala),hlásí to chybu podpisu. A já udělal chybu, že jsem ho před instalací smazal. Pokud ho tam necháte, měl by fungovat jak můžeš mít na OFW multiMAN? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Hele je normální že když jsem si teď hodil na PS3 OFW 3.55 a před tím jsem tam měl Geohot, tak že mi jdou pořád spusti stažený hry ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Me to normalni neprijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Mě taky ne proto se radši ptám. Ale tohle jsem našel Je možno se vrátit zpět na OFW?Ano, viz. návod. Nainstalované aplikace vám budou fungovat i na OFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jo to je normální. Blbě jsem se vyjádřil. multiMAN se musí samozřejmě nainstalovat s geohotovým patchem. potom funguje i na OFW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Takže lidi, POTVRZUJI FUNKČNOST NA FAT I SLIM !!!!!!!!! S geohotovým patchem nainstalovat multiMANa, potom v recovery menu na originální FW a pak z XMB na Waninkoko. Kdo má koule,může to zkusit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A zalohy ted teda funguji na tomto CFW? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ano fungujÍ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 do prdele...já se v tom ztrácím :( nemohl by někdo udělat návod jak pro ******a ( pro mě :D ) krok po kroku prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jakej FW máš teď v konzoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts