Santini Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Budeme potrebovat mios patcher 0.2,GC backup launcher 0.2 a GC ovladac jestli mate tyto tri veci staci postupovat podle tohoto navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Muzete mi nekdo poradit jak je to s memory kartama?Porad mi neni jasny jestli to jde nejak obejit aby se savy z GC her ukladali na SD kartu nemam totiz GC memory card a nechce se mi zbytecne kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ten launcher nemá s emulátorem nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Pres ten launcher poustis GC hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 No, teď jsi právě popsal launcher. Ne emulátor... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Dik ze jsi mi to objasnil,mohl by jsi mi prosimte poradit ohledne GC? 1.jde ukladat savy aniz bych mel GC memory card 2.existuje nejakej loader kterej pousti GC hry z Hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ahoj, u bodu 1 si nejsem jistý, ale asi ne. Co se týče dvojky - takový kanál není a s velkou pravděpodobností nikdy nebude. Wii totiž plně hardwarově emuluje GC, podtaktovává procesor a odpojuje rádio a USB. Zprovoznit HDD jde jen přes externí hardware - Wode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.