Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Objednávání her z ANG.

S4m0s

Otázka

Dobrý den , měl bych takový malý dotaz . Objednal sem si hru z anglie . Došla vše v pořádku ale nechali mi ji ve schránce bez podpisu nějakého ověření nebo tak . Chtěl bych se zeptat jaké s tím máte skušenosti vy co si hry z ciziny objednáváte ? Také vám to nechávájí normálně ve schránce ? Nebo jak to řeší ? Hru sem si objednával ze Zavvi.com . Děkuji za odpovědi :) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

2x jsem objednával u game.co.uk Jednou pošťačka zazvonila, takže hru převzal, kdo byl zrovna doma. Podruhé jsem ji také našel jen vhozenou ve schránce. Schránka je volně přístupná z ulice na plotu u rodiného domku, takže jsem byl docela nemile překvapen, když jsem tam ten balíček našel :-( Také jsem žil v domění, že budou požadovat nějaké stvrzení převzetí či něco..

Odkaz ke komentáři

• 0

Myslím, že si můžete vypsat na poště nějaký papírek o tom, že chcete, aby vám balíky nechávali tam a nenosili domů, pak si pro ně můžete zajít tam. Tak se můžete vyhnout tomu, že by vám to někdo vzal ze schránky, ale asi záleží na tom, jak má kdo daleko poštu od baráku:-).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu