flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tet sem se hrabal v PSP a mněl sem tam patapon 2 demo a ještě něco(ne hru) tu hru sem smazal a tet sem si do toho PSP chtěl dát obrásky(tak třeba ze 100obrásku jenom 10 mi tam de a všechny stejnej formát) a film kterej sem v tom mněl a šel mi tet tam nevleze píše to nějáký z důvodu chyby I/O ale předtim to vše šlo prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak nejdřív bych se naučil psát hádám že je ti tak 10-11 let že? Pravděpodobně si smazal něco dost důležitého možná to byl nestálý flash nevím, každopádně bych vše dal zpět to je jediné co ti teď můžu poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Je mi 13 a mněl sem tam patapon 2 demo a tem sem smazal a tet mi tam nejde dát nic Najel sem na patapon dal sem trojúhelník a delete pak ano a pak to tam nebylo(protože sem to vymazal)A to je všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Tak proč tam to demo nedáš znovu? stáhni celou sadu na Patapon ty opice http://img2.picload.org/image/dapppg/sigv2.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 stahl sem ho a sou tam dvě věci ty sem dal do GAME ale v PSP to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nemáš fake paměťovku? (Hádám, že teď nebudeš vědět co so představit pod tim "fake" :)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A dáváš Patapon Demo do ms0:/psp/game? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 a ten patapon tam nejde dát zpět protože je chyba I/O nevim co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Neni fake je to přímo do PSP žlutá průsvitná 1GB koupil sem ji normálně v kameným obchodě kde se prodávaj na to hry a doplnky atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Chyba I/O to znamená vstup/výstup tak zkus jiný USBčko nebo jinej konektor v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mock Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A hry nedáváš do složky ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Chyba I/O to znamená vstup/výstup tak zkus jiný USBčko nebo jinej konektor v PC Jo to bylo tím skusil sem konektory ze zadu a de to ze předu nešel ani jeden tak se všem omlouvám Jo a hry sem tam ani nedával nemám to flashlý teprv někoho schánim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flexa513 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 A nepomohly by jste mi ještě s tím flashem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Si tam dej nějakej exploit. Pohledej na foru je toho tu plno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.