forlanek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Hledám někoho, kdo by mi vypomohl udělat tuto trofej. Jedná se o trofej Mr. Consistency (Online) - z posledních 20 zápasů měj úspěšnost výher 75%. Prostě by sme založili místnost a pak bysme začali hrát zápasy - 15 zápasů by vyhrál jeden, dalších 15 druhej. Dá se to prý urychlit metodou tří vlastních gólů - konec zápasu a výhra. Na čase konání se určitě domluvíme, já se přizpůsobím ;) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Klidne by jsem ti s tim pomohl... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ^ super, už se mně někdo ozval, pokud to s ním nevyjde, ozvu se tobě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 OK dobra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Refresh... dneska večer by se mi to hodilo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 děkuju uživateli sejvi za pomoc ;) a žádám o uzavření topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 No bylo to vzajemne... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.