Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Hlučný větrák od grafiky

FrederickVI

Otázka

Ahoj, mám grafiku ATI Radeon HD 4800 a její větrák dělá neskutečný rámus. Když ho na moment prstem zastavím tak PC ztichne, že zní jak vyplý. Což je určitě znepokojivé, když takový neskutečný rámus dělá jeden větráček.

Tudíž se ptám, jestli by šel nahradit nějakým jiným, méně hlučným, nebo ho trochu ztáhnout - jestli není problém, že by jel na plný výkon neustále. PC mám odvětrávaný dobře. Teplota HDD nepřekročí 27°C ani při delším používání, či při extrémním zatížení PC.

Děkuji za odpověď(i).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Urcite muzes stahnout otacky vetraku a to nekolika aplikacemi

- Riva tuner

- primo CCC od ati -edit: omlouvam se, nahlidl jsem do CCC a regulaci otacek jsem tam nenasel..

- Utilita od vyrobce (msi - afterburner apod.) kde muzes stahnout vetraky a nastavit kde a v jakych teplotach ma byt % otacek

Odkaz ke komentáři

• 0
Urcite muzes stahnout otacky vetraku a to nekolika aplikacemi

- Riva tuner

- primo CCC od ati -edit: omlouvam se, nahlidl jsem do CCC a regulaci otacek jsem tam nenasel..

- Utilita od vyrobce (msi - afterburner apod.) kde muzes stahnout vetraky a nastavit kde a v jakych teplotach ma byt % otacek

Super ultilita ta od MSI :D tedka sem ji vyzkoušel a moje ATU HD 3850 jde stáhnout na větrání skoro o 50procent a je to znát :D taky sem to hledal ... až večer někdy budu stahovat pozapínám :D teplota nepřesáhne 50C

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu