Thomas0046 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Nevsiml jsem si pri kontrole v abgx360(vsechno bylo zelene) ze muj split second ma SSv1...a uz jsem jej na konzoli hral-offline...mam do toho split secondu nahrat SSv2 nebo to tak nechat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 odpisal som ti na blogu a aj v PMke :D nechaj to tak, ked si to uz hral tak je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thomas0046 Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jj :D no, tedka jsem skocil na LIVE, a v poho, pak jsem zkontroloval pres xval a secdata clean, tak snad to bude v klidu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 nieje to dovod na flag/ban, zatial ... ale c4e a dalsi tipci odporucaju patchovat, lebo to MS moze v buducnosti vyuzit na dalsiu vlnu banov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Thomas0046
Nevsiml jsem si pri kontrole v abgx360(vsechno bylo zelene) ze muj split second ma SSv1...a uz jsem jej na konzoli hral-offline...mam do toho split secondu nahrat SSv2 nebo to tak nechat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.