Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nerozjedu ISO

adamgruf

Otázka

Dobrý den. Mám PSP 2004 a na něm OFW 6.20. Dal jsem tam HEN a všechno v poho naběhlo. Potom jsem tam dal Promethea, který taky fungoval. Celý šťastý že si :psp: jsem tam kopl hru, ale hodilo to jenom černou obrazovku, po chvilce luplo a PSP se vyplo. tak jsem to zkoušel víckrát a furt to samé... předělával jsem všechno možné, formátoval kartu a furt nic. Tak jsem to downgradnul na 5.03 a zkusil MHUSPEED. Zase luplo a nic.. asi 15x jsem to zkusil a furt nic. Nevíte co by mohlo být špatně? (karta 4GB FAKE, jestli se to už řešilo tak srry, ale nenašel jsem nic co by mi pomohlo.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

chicken R2 mě funguje na psp 3000 bez problému a taky jsem downgradoval. Dělal jsi ten chicken tak že si čekal až zmizí ten trojúhelníček dole s tím options? Pak stačí kliknout a čekat na prvním obrázku. 10 z 9 pokusů funkční a mám taky 4gb ale není fake.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu