Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Gta: Eflc

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, vlastním PS3 verzi těchto skvělých DLC pro GTA:4, ale zaráží mě jedna věc. Jak samotná GTA:4, tak TLAD mají grafiku na úrovni 630p a je to fakt hnusný a ještě se to seká při větších honičkách, ale BOGT vypadá fantasticky. vše je ostrý jako v 360 verzi a taky plynulý...celkem. jak je to možný? všici říkali, že GTA:4 je na PS3 hnus kvůli slabší grafické kartě a nulovému využití procesoru. člověk by tomu i na chvíli věřil, ale BOGT je důkazem, že celá série GTA:4 mohla na PS3 vypadat totožně jako na XBOXU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Nějak nechápu účel tohoto topicu. Když se ti to na ps3 nelíbí kup xko, jak jednoduché

Já ho měl, ale vyměnil jsem ho za PS3. Vadila mi ta děsná hlučnost, placení za net a že joypad na tužkové baterie...celkem oldgen a sháněl jsem Blue ray přehráváč, tak jsem zabil dvě mouchy jednou ranou. jinak jsem chtěl poukázat na to, že když je nějaká multiplatformová hra na XBOXU o něco hezčí, tak to není tím, že by PS3 byl výkonově slabší.

Odkaz ke komentáři

• 0

S MP hrami to není tak strašné, jak se říká. Popravdě, pokud to firma nějakým způsobem "neposere", obvykle si rozdílů dá všimnout, pouze při přímém srovnání (TV vedle TV, dva obrázky na netu). Při samotném hraní je to obvykle nepoznatelné.

Jenže zrovna GTA4 patří mezi ty "nepovedené", mezi námi, Rockstar nepatří mezi nějaká esa programování, jejich hry nebývají po technické stránce nějak skvělé. Navíc hlavně zpočátku měly vývojáři na PS3 problémy s architekturou, Xbox je víceméně PC, PS3 ale ne, tam se na to musí trochu jinak.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu