Jan.13 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Dnes jsem se nudil, tak jsem prelozil WiiFlow, je to verejna beta, takze pripadne chyby nebo pripominky mi sem dejte a ja to opravim. http://www.ulozto.cz/7451472/default-rar Staci rozbalit a ini soubor umistit na HDD nebo SD do adresare /wiiflow/languages Jan.13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda3 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 K čemu slouží ten WiiFlow? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Santini Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 slouzi jako loader her z HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mph1 Odesláno Březen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2011 Dovolím si přidat svou češtinu pro Wiiflow. Tato nebyla vytvořena z nudy, ale záměrně:D Vlastnosti: - plná čeština vč. háčků, čárek a kroužků nad "u" - snaha o "lidský" (rozuměj: ne strojový) překlad - názvy patchů povětšinou ponechány v ENG kvůli lepší orientaci v zahraničních návodech - vyzkoušeno na aktuální verzi Wiiflow 2.2-RC1-r304 Instalace: i) rozbalit připojený default.zip ii) soubor default.ini zkopírovat do adresáře \wiiflow\languages na SD kartě nebo na HDD iii) zkontrolovat nastavení WiiFlow->Settings->Language na "Default" Příjemnou zábavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadli.pavel Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 prosim o radu jak si dát wiiflow jako channel? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2011 staci najit wiiflow jako WAD soubor a pres WAD manager nainstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez2 Odesláno Prosinec 5, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2022 V 17. 1. 2011 at 20:53, Jan.13 napsal: Dnes jsem se nudil, tak jsem prelozil WiiFlow, je to verejna beta, takze pripadne chyby nebo pripominky mi sem dejte a ja to opravim. http://www.ulozto.cz/7451472/default-rar Staci rozbalit a ini soubor umistit na HDD nebo SD do adresare /wiiflow/languages Jan.13 dobry den da sa tento subor este negde najst? alebo pripadne by ste mi to mohli preposlat? Dakujem vopred Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.