Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ahojte, mam problem s TV kartou od LeadTeku PxDVR3200 H, vsetko funguje ako hodinky, ale jeden krasny den prestalo fungovat dialkove ovladanie ... ovladac mi bezne bez problemov nastartoval aj PC z offline stavu, teraz mi nefunguje absolutne nic. Baterkami to asi nebude, skusal som vymenit z ineho ovladaca (ktory funguje v poho na ine zariadenie) a stale nic. Drivermi to asi nebude, kedze start PC s drivermi nema nic spolocne. Mate nejake napady, cim by to mohlo byt? Karta trochu divne pasuje do PCI-E 1x slotu, ked ju zasuniem nadoraz je nakrivo no nakoniec ju pripnem v pohode. Skusal som ju odopnutu trochu s nou mykat v PCI-E ked bol PC offline a popritom mackal ovladac no nic sa nedialo. Vidim to na problem: - zly kablik na prijmanie IR - zly RC (po rozobrani ale vyzera ako jeden velky plosak) - chyba na tv karte (zle zapojena / nieco odpalene) Inak vsetko funguje bez problemov (obraz, zvuk atd.) Za vsetky rady dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2011 odfoť ju ako ju máš v tom PCI slote lebo mám taký pocit, že to bude to čo sa stalo mňe mne VGA karta kusa vysela z PCI expres slotu a raz jak som vitahoval kábel tak UPS.. RGB farby na monitore a už len Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.