Sterner Regnix Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Ahojte, mam problem s TV kartou od LeadTeku PxDVR3200 H, vsetko funguje ako hodinky, ale jeden krasny den prestalo fungovat dialkove ovladanie ... ovladac mi bezne bez problemov nastartoval aj PC z offline stavu, teraz mi nefunguje absolutne nic. Baterkami to asi nebude, skusal som vymenit z ineho ovladaca (ktory funguje v poho na ine zariadenie) a stale nic. Drivermi to asi nebude, kedze start PC s drivermi nema nic spolocne. Mate nejake napady, cim by to mohlo byt? Karta trochu divne pasuje do PCI-E 1x slotu, ked ju zasuniem nadoraz je nakrivo no nakoniec ju pripnem v pohode. Skusal som ju odopnutu trochu s nou mykat v PCI-E ked bol PC offline a popritom mackal ovladac no nic sa nedialo. Vidim to na problem: - zly kablik na prijmanie IR - zly RC (po rozobrani ale vyzera ako jeden velky plosak) - chyba na tv karte (zle zapojena / nieco odpalene) Inak vsetko funguje bez problemov (obraz, zvuk atd.) Za vsetky rady dakujem. Citovat
rytmy Odesláno Leden 28, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2011 odfoť ju ako ju máš v tom PCI slote lebo mám taký pocit, že to bude to čo sa stalo mňe mne VGA karta kusa vysela z PCI expres slotu a raz jak som vitahoval kábel tak UPS.. RGB farby na monitore a už len Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.