Kaulyjunior Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Ahoj mám asi stupidní dotaz, ale chci mít jistotu....Chci přeinstalovat windows a chci věděť jestli mi pak půjde product key, který jsem už použil při první instali win.Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 půjde pokud to máš legelně, jedině,že bys to měl nelegalně,to by ti jet nemuselo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kaulyjunior Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 J je to legal.Dík edit:Je to OEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 no pokud to je OEM,tak to je těžší,pokud máš k tomu CD,se kterým to fungovalo,tak to neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kaulyjunior
Ahoj mám asi stupidní dotaz, ale chci mít jistotu....Chci přeinstalovat windows a chci věděť jestli mi pak půjde product key, který jsem už použil při první instali win.Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.