nano Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 ahoj, mohl by mi prosím nějaký majitel změřit a napsat, jaké má PSP LCD rozměry na šířku a výšku? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 sám jsem to měřil :D.... na výšku 5,5cm a na šířku 9,5cm (u psp GO nevim)... sice na psp už nehraju nejradši bych ho prodal,ale když ho ještě mám tak proč neporadit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nano Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 díky za tvou ochotu...no, sice potřebuju něco na občasné zabavení, ale na tak malinkém displeyi bych si zrak zničil určitě ještě víc...marně čekám na nějaký handheld, který by nabízel i větší uhlopříčku, než z toho ubohého dnešního výberu s mikro LCD...nintendo DS se svou "XL" verzí je totální výsměch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 tak si kup iPad :)..má mnohem větší displej :)..nebo rovnou netbook :)... jenze iPad je ,,o pár kaček" drahžší než PSP :)...a na zabavení psp je vyhovující ...a kažení očí? hmm ... kazíš si oči dneska na jakékoliv takže to je stejně jedno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nano Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 pochopitelně jsem o ipad uvažoval, nebo o tabletu, ale kvůli demenci výrobců tam nedát prakticky žádné klávesy a udělat pouze stupidní touch screen, jsem se na to vykašlal..kdyby alespon vydali nějakou "herní verzi" s klávesami, protože touch screen ovládání je utrpení a trochu nerozumím, jak mlže někoho bavit hrát, na tam pidi displeyi, nak terém toho ani moc vidět není..pokud bude mít psp2 jen o palec větší lcd, tak na handheldy(nov= nintendo vydá 100% stejný mikrošít, jako nabízí ted) kašlu a jdu právě radějí do toho netbooku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Mě to jako bavý hrát,lepší než 240x320 a Java Hry ne? A když si nechceš zkazit voči tak se nedívej ani na TV ne? jo a kup si radši NTB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matyasek Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 u PSP sice ten dispej neni nejveci, ale kdyz nebudes koukat 5 cm od displeje tak si oči zkazíš uplně stejně jak od full HD tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nano Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 automatové pařby, přes emu si člověk užije na větším displeyi(třeba acer d255 10.1"), za obstojnou cenu a ještě "skladnou" velikost + příjemnější net...kdyby udělali takovýto handheld: http://www.alza.cz/archos-7-8gb-d214550.htm (tedy alespon 7"+ displey) s ovládacími tlačítky po bocích, alá psp, tak bych neřekl ani pul slova letěl si to koupit..zvlášt za podobnou cenu..rozlišení naprosto ideální + HW to má výkonější, než psp...kdyby to mělo po bocích právě mnou vzpomínané ovládání, tak by to bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrianVandetta Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Mobil s java hrama je horší než PSP. Ale PSP má zase displej 480x272 pixelů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Na mobilu je alespoň dobrý internet A souhlasím s tou velikostí a ovládacíma prvkama je to děs kdyby vyšel iPhoneXL a měl by tlačítka L a R tak by na tom šlo hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 A dnes už skoro ke všem tabletům seženeš klávesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nano Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 velmi praktické a "handy" si do druhé kapsy cpát ještě klávesnici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marco.t1 Odesláno Leden 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2011 To mi řekni do které kapsy nacpeš IPAD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nano
ahoj, mohl by mi prosím nějaký majitel změřit a napsat, jaké má PSP LCD rozměry na šířku a výšku?
děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.