Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iPhone 3GS a WiFi pri uspanem tlf

magister-cz

Otázka

Ahoj,

mam nove iPhone 3GS (zatim bez JB) a resim otazku ohledne WiFi pripojeni.

Doma mam na iPhone spustenou Wifi a jsem pripojen k domaci siti. Vse bezi jak ma. Ovsem kdyz se telefon uspi, popripade ho uspim hornim tlacitkem mam pocit ze se WiFi vypne. Soudim tak podle toho, ze pri stlaceni tlacitka Home na iPhone pri odemykani, se v horni liste objevi vedle operatora E ci 3G (jako pripojeni k datum) a az po uplnem odemceni po chvilce (cca necela vterinka) se objevi symbol WiFi site.

Jak to je tedy pri uzamceni telefonu? Odpoji se WiFi a data bezi klasicky po mobilni siti ci stale vyuziva WiFi? Popripade lze nastavit aby WiFi pouzival stale dokud je k dispozici?

Diky.

EDIT: Takze vyzkouseno v praxi. V pripade ze neni instalovan nejaky program ktery zajisti stale pripojeni k WiFi (Insomnia) tak pri uspani se WiFi odpoji a v pripade ze si telefon vyzada datove spojeni, pouziji se mobilni data.

Overil jsem si to pres noc na pravidelnem kontrolovani postovni schranky pres IMAP. Spustena WiFi bez Insomnie, vynulovana statistika Data mobilni site a telefon pres noc uspany. Pres noc se utomaticky stahlo par mailu a v Datech mobilni site v Odeslano a Prijato byli hodnoty o datech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jeste takovy dotaz.

Takze v pripade ze mam uzamceny tlf a tim padem je WiFi odpojena a nejaka aplikace si vyzada pripojeni k siti (napriklad kontrola e-mailu co hodinu), tak se pripoji pomoci mobilnich dat nebo se aktivuje na tu dobu WiFi a pouzije se pro pripojeni ta?

Diky za objasneni.

Odkaz ke komentáři

• 0

pokud máš WiFi vypnute v nastavení,tak se určitě neaktivuje

na pozadi ti pojede určitě stahovani,ale jestli to bude co hodinu kontrolovat,jestli to nebude spat,to nevim,ale možne to je,příkladem jsou PUSH,hraješ hru,máš všechno vypnuté kroě te hry,a najedno ti přijde pozvanka na GC,nebo ti přijde SMS přímo v te hře,nevím zkus to s tím mejlem,kdyžtak si od někoho mezitimi pošli mejl,a uvidíš,jestli tě to upozorni

Odkaz ke komentáři

• 0

Mne jde o to, ze mam WiFi zapnute, uspi se telefon, tim padem se odpoji wifi (viz odpoved na moji puvodni otazku). A ted si nejaka aplikace v telefonu vyzada pripojeni k siti (treba synchronizace kalendare, automaticke stazeni meilu z IMAPu)...pripoji se ta aplikace pomoci mobilnich dat, kdyz je WiFi odpojena (ale je zapnuta a signal je stale v dosahu) nebo se aktivuje/oduspi WiFina a vyuzije se pro datove spojeni ona?

Odkaz ke komentáři

• 0

no,pokud WiFina není vypnutá,ale jen nepoužívaná/uspaná,tak si msylím,že proč by se to mělo připojovat na 3G,když je WiFi v dosahu?

když si dáš stahovat třeba 2 hry,u jedný už jsi v polovině,iphone uspíš,tak se ti stáhnou stejně obě přes WiFi,i ta druha,takže myslim,že bys to mohl zkusit

vzhledem k tomu,že iphone nemám,tak se ptám,jed spustit bez SIM karty?pokud jo,tak to zkus bez ni,jestli se to připoji na WiFi

Odkaz ke komentáři

• 0

WiFi se proste pri uspani telefonu uspi take. Jestlize je nejake spojeni aktivni, tak samo ze zustane aktivni do doby nez se spojeni ukonci a vyprsi nejaky time out, pak se wifina uspi a dalsi spojeni se podle mne a toho co jsem zkousel spoji pomoci mobilnich dat (kdyz jsou povolena).

A spoustet bez sim je blbost, potrebuji to vyuzivat i se SIM a ne pokazdy vyndavat a rano zandavat.

Takze jsem to udelal pres Insomnii a je to.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu