Marcin.prihoda Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Mám problém mám Xbox Arcade s flashem LT+1.1 a dashboard D: 2.0.12416.0 Když dám DVD do xka tak v dashboardu načte obrázek Assassins creed brotherhood a play game, ale pak nic jen černá obrazovka Poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 stáhni si nejnovější verzi abgx360 a projeď to iso na autofix lvl 3. jestli jsi to iso už smazal, tak ho vytlač znova přes img burn tou kolonkou pod tou, kterou pálíš - create image file from disc. pokud soubor dvd bude mit víc jak 1 kb tak ho smaž, abgx ti vytvoří nový, hlavně nezapomeň nastavit autofix na lvl 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcin.prihoda Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jdu na to Pak se ozvu díky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Ked mas LT+1.1 to si uz rovno mozes updatnut DB 12611 http://support.xbox.com/en-gb/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Inak ako tu uz mas pisane, ze hry s AP2.5 sa musia patchovat pre LT+ v abgx... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcin.prihoda Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 stáhni si nejnovější verzi abgx360 a projeď to iso na autofix lvl 3. jestli jsi to iso už smazal, tak ho vytlač znova přes img burn tou kolonkou pod tou, kterou pálíš - create image file from disc. pokud soubor dvd bude mit víc jak 1 kb tak ho smaž, abgx ti vytvoří nový, hlavně nezapomeň nastavit autofix na lvl 3 Tak soubor dvd sem smazal a ABGX360 mam jeden cervenej řádek AP25 replay sector is blank! ale to asi tak má být protože na konci je to zelené a Game partition CRC matches the verified ini! AutoFix was successful! Můžu vypalovat nebo ještě něco co mám udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 projeď to ještě jednou v abgx ale teď dej autofix na level 0 - jen kontrola, jestli budeš mít výpis o AP25 zeleným, můžeš vypalovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcin.prihoda
Mám problém mám Xbox Arcade s flashem LT+1.1 a dashboard D: 2.0.12416.0
Když dám DVD do xka tak v dashboardu načte obrázek Assassins creed brotherhood a play game, ale pak nic jen černá obrazovka
Poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.