custom Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Poradite mi prosim, jak to mam nainstalovat? Mam MHUSpeedv3 a pri spusteni toho GENU-C a potvrzeni instalace (X) se napíše něco jako instalation aborted.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 zkus třeba prometheus.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 custom Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Už mám...A GEN-C jde i po hard resetu, či ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Musí se znova nahodit - není na pevno a před chvílí i vyšel podepsanej 5.03 ChickHEN R2 kterej se spouští jako homebrew bez nestabilního nahazování. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
custom
Poradite mi prosim, jak to mam nainstalovat? Mam MHUSpeedv3 a pri spusteni toho GENU-C a potvrzeni instalace (X) se napíše něco jako instalation aborted..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.