Wave Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Dobry den prosímvás neznáte někdo nějaký způsob jak dát hru na ps3 která má 11GB na Harddisk FAT32...? dám ji do TCMD na rozsekání ale zpátky mi nejde sloučit fakt nevím....předem děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jedině přes FTP nakopírovat na interní HDD v PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sinistracz Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 pokud tam nejsou soubroy vetší jak 4 GB tak pujde v pohode pokud jsou tak se to dá nejako rozdelit a pak zas spojit ale to je pak lepší si to fakt hodit na interní HDD prez FTP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 jojo přes FTP jsem to dělal ale ted jsem chtel na HDD je to poněkuď rychlejší způsob...ale díky i za to..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BuLLDoGG94 Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 K tomuto ti poslouží prográmek PS3Splitter (strejda Google pomůže ;)). Ten ti velké soubory rozdělí na několik menších částí a zkopíruje na externí disk. Backup manager (já používám nejnovější GAIA a MultiMan) tyto části při kopírování na interní disk zase spojí. Já tuto metodu používám mnohem častěji, než přes FTP. Přijde mi to o dost rychlejší :) Snad jsem pomohl :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wave Odesláno Leden 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Jojo pomohl jsi hodně díky ti..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wave
Dobry den prosímvás neznáte někdo nějaký způsob jak dát hru na ps3 která má 11GB na Harddisk FAT32...? dám ji do TCMD na rozsekání ale zpátky mi nejde sloučit fakt nevím....předem děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts