pruza Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Dobry den prosim o radu uvazuji o koupi tohoto >>>> http://aukro.cz/item1402954423_nejrychlejsi_sony_memory_stick_pro_hg_duo_hx_16gb.html nevim jestli se daji dat do PSP karty s vyssi rychlosti ?? vim ze u fotaku to byl problem nemate s tim nekdo zkusenost ?? popripade mi poradte jinou alternativu, nebo na co si mam dat pozor pri koupi, dekuji vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raz3r Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 S rychlostí by problém být neměl, čím vyšší, tím lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pruza Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 S rychlostí by problém být neměl, čím vyšší, tím lepší. no dobre no zkusim a uvidim asi jinak dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ja bych se nepoustel do teto koupi 16gb je na hranic pro psp pak jsou problemy. Kupi si radsi 8gb kartu produo od sony a mas to. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michat Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 já mam 16 a jede na pohodu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pruza
Dobry den prosim o radu uvazuji o koupi tohoto >>>>
http://aukro.cz/item1402954423_nejrychlejsi_sony_memory_stick_pro_hg_duo_hx_16gb.html
nevim jestli se daji dat do PSP karty s vyssi rychlosti ?? vim ze u fotaku to byl problem
nemate s tim nekdo zkusenost ?? popripade mi poradte jinou alternativu, nebo na co si mam dat pozor pri koupi, dekuji vsem za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.