Cassper Odesláno Červen 1 Nahlásit Odesláno Červen 1 Jak to člověk dělá jen jednou za 3 roky, tak se radši zeptám, jak to je teď. Dřív jsem prostě koupil 3 roční kupony na Xbox Live, počkal až mi vyprší, den poté kupony aktivoval, pak za cenu jednoho měsíčního členství vše překlopil na členství Xbox Ultimate a bylo. Jak to je ale teď? Za poslední 3 roky se toho asi dost změnilo, protože co jsem viděl, tak: Členství už se nepřevádí 1:1, ale ten poměr se změnil. Bohužel nechápu přesně jak, protože i dle https://support.xbox.com/en-us/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions to vypadá, že čím víc Core člověk převádí, tím méně Ultimate dostane ? Např. za 2 roky Core je jen půl roku Ultimate ?? Spousta tutoriálů radí různé Argentinské VPN. Je to legální ? Není to něco jako takové ty úpravy Xbox 360 (flash, nebo jak se to jmenovalo ?), které pak vedly k BANu ? Musím čekat, až mi stávající členství vyprší, abych získal nejlepší poměr? A nebo tam tedy ty Core kupony můžu naládovat i v průběhu aktivního členství ? Je omezeno kolik těch kuponů může být (dříve to myslím právě byly ty 3 roky?) Díky Citovat
jartoo Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Ahoj. Mám to stejne. Take budu obnovovat, za pulrok na to pujdu znovu po skoncenem triletem cyklu. Dej pak vedet jakou s tim budes mit zkusenost. Snad to nejak rozumne jeste pujde. minimalne to mam sdilene tak alepon naklady pujdou na pul. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.