Cassper Odesláno Červen 1 Nahlásit Odesláno Červen 1 Jak to člověk dělá jen jednou za 3 roky, tak se radši zeptám, jak to je teď. Dřív jsem prostě koupil 3 roční kupony na Xbox Live, počkal až mi vyprší, den poté kupony aktivoval, pak za cenu jednoho měsíčního členství vše překlopil na členství Xbox Ultimate a bylo. Jak to je ale teď? Za poslední 3 roky se toho asi dost změnilo, protože co jsem viděl, tak: Členství už se nepřevádí 1:1, ale ten poměr se změnil. Bohužel nechápu přesně jak, protože i dle https://support.xbox.com/en-us/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions to vypadá, že čím víc Core člověk převádí, tím méně Ultimate dostane ? Např. za 2 roky Core je jen půl roku Ultimate ?? Spousta tutoriálů radí různé Argentinské VPN. Je to legální ? Není to něco jako takové ty úpravy Xbox 360 (flash, nebo jak se to jmenovalo ?), které pak vedly k BANu ? Musím čekat, až mi stávající členství vyprší, abych získal nejlepší poměr? A nebo tam tedy ty Core kupony můžu naládovat i v průběhu aktivního členství ? Je omezeno kolik těch kuponů může být (dříve to myslím právě byly ty 3 roky?) Díky Citovat
jartoo Odesláno Pondělí ve 17:56 Nahlásit Odesláno Pondělí ve 17:56 Ahoj. Mám to stejne. Take budu obnovovat, za pulrok na to pujdu znovu po skoncenem triletem cyklu. Dej pak vedet jakou s tim budes mit zkusenost. Snad to nejak rozumne jeste pujde. minimalne to mam sdilene tak alepon naklady pujdou na pul. Citovat
Kinimod84 Odesláno Čtvrtek ve 21:57 Nahlásit Odesláno Čtvrtek ve 21:57 Přes VPNku už to nefunguje, takže nejlevnější způsob na ultimate je, že koupíš na eneba 3x 12mesíční core členství globální stojí 1200kč a přebiješ to 1x mesíčním členství ultimate evropa stojí 300kč a dostaneš 19 měsícu ultimate, poměr konverze je 1:2 a jdou dobít maximálně 3roky core a členství nesmí být aktivní... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.