veks Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nový CFW umožňující spouštět nepodepsané .pkg včetně backup managerů. Konečně CFW u kterého se narozdíl od Waninkokova nemusíte bát bricku konzole, protože neflashuje paměť. Stačí nainstalovat tento CFW a při každém spuštění PS3 spustit jednoduchý soubor .pkg, který odstaví kontrolu podpisu a přidá Syscalls. Již jsou hlášeny fungující hry jak přes Multiman, tak přes Rogero Manager.Tutoriál včetně potřebných souborů: http://psgroove.com/content.php?666-Tutorial-How-to-Install-Kmeaw-CFW-No-Bricking-Backups-PSN (pokud se to chce někomu překládat, hoďte to sem a já to zkopíruju do prvního postu) Pište prosím, které hry se vám podařilo spustit a přes který backup manager to bylo. Návod by pisina1 CFW Kmeaw Je to "bezpečné" pro všechny konzole ( i 256 NAND) Instalujte pouze na OFW 3.55 !!!!!!!!!!! CFW Kmeaw: http://www.uloz.to/7473742/kmeaw-rar Lv2.pkg: http://www.uloz.to/7473758/lv2-rar Nainstalovat firmware z XMB, potom Lv2. pkg. V game se objeví ikona Lv2 kterou spustíte před každým spuštěním manageru. Seznam potvrzených her: Black ops NFS HP prototype smackdown vs raw 2010 pes 2011 fifa 2011 god of war 3 red redemption gta liberty naruto 2 shipun storm resident evil 5 golden edition Český kompletní návod: http://console-forum.net/tema/112935-kmeaw-cfw-3-55-instalace-faq-hb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A uz to nekdo otestoval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Potvrdzujem funkcnost na CECHG 266mb bez bricku odskusana hra GTA4 cez Rogero BM Manager v7.8 s BD v mechanike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A jak je to z prechodem z jineho CFW ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 A jak je to z prechodem z jineho CFW ? Cez RECOVERY mode som nahodil OFW 3.55 a potom opet cez RECOVERY mode CWF 3.55-kmeaw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Akurad uploadujem CFW 3.55-kmeaw,ktory mam ja v PS3.Potom spravim neaky navod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Třeba někdo přepíše návod do češtiny, každopádně prvně musíte přejít na OFW 3.55 a přes ten pak teprve instalovat tento CFW. Na jednom fóru jsem se teď dočetl o plné funkčnosti Black Ops i GT5. Mám jeden velmi důležitý dotaz, chtěl bych mít ke GT5 nejnovější update, ale nepřipojuji konzoli k netu, není moje. Už mi i někdo dal odkaz na stahování patchů, jen vůbec nevím, jak se instalují a zda to půjde na tomhle CFW, nemáte s tím někdo zkušenost? Předem díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 taky jsem zvědavej jestli to půjde, zrovna to jdu zkusit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 taky si pockam protoze ten google prekladac to hrozne komoli a nechapu co to po me chce ... ale kazdopadne nechapu proc se to musi delat prez ten prikazovej radek ... proc to uz neni zabudovane v tom CFW jako u ostatnich CFW ... vim ze tohle cfw je odlisne ... ale proc to tak neudelali ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 cratos psal,že ten FW upuje kdyby to nedopadlo,upnu ho já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Třeba někdo přepíše návod do češtiny, každopádně prvně musíte přejít na OFW 3.55 a přes ten pak teprve instalovat tento CFW. Na jednom fóru jsem se teď dočetl o plné funkčnosti Black Ops i GT5. Mám jeden velmi důležitý dotaz, chtěl bych mít ke GT5 nejnovější update, ale nepřipojuji konzoli k netu, není moje. Už mi i někdo dal odkaz na stahování patchů, jen vůbec nevím, jak se instalují a zda to půjde na tomhle CFW, nemáte s tím někdo zkušenost? Předem díky moc. Skopiruj si toto https://a0.ww.np.dl.playstation.net/tpl/np/<TITLEID>/<TITLEID>-ver.xml hod to do prehladavaca a namiesto <TITLEID> daj id hry napr.: BCES00569.Potom skopiruj url co ti tam ukaze,zas ju hod do prehladavaca a stahuj updade,Po stiahnuti ho daj do root flashky a instaluj v PS3 cez Install Package Files. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 taky si pockam protoze ten google prekladac to hrozne komoli a nechapu co to po me chce ... ale kazdopadne nechapu proc se to musi delat prez ten prikazovej radek ... proc to uz neni zabudovane v tom CFW jako u ostatnich CFW ... vim ze tohle cfw je odlisne ... ale proc to tak neudelali ? no aby nesli za katr, to da rozum! Oni neudelali zadnou upravu original FW, Ty sam ho udelas, ze upravis si sam doma original FW, tim padem jsi hacker Ty, ne oni. Proste nechcou dostat soudni obsilku jak Geohot :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je to jednoduchy. Nainstalujete tenhle CFW, potom lv2.pkg kterej spustíte vždycky před spuštěním manageru, to je vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 V tom tutoriálu z odkazu v prvním postu je obojí, tedy i už upravený CFW, nemusíte ho ani uploadovat, těm stránkám se dá určitě věřit, odkazovali tam už všechny předchozí CFW. Prosím zkuste někdo rozchodit to přidání patche do GT5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 cratos psal,že ten FW upuje kdyby to nedopadlo,upnu ho já ja ho hadzem na loadfiles,ak mas iny server tak ho tu daj,ak ho mas vyskusany samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ja ho hadzem na loadfiles,ak mas iny server tak ho tu daj,ak ho mas vyskusany samozrejme. mám, sám jsem si ho dělal :) dám to teda na uloz.to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Je to jednoduchy. Nainstalujete tenhle CFW, potom lv2.pkg kterej spustíte vždycky před spuštěním manageru, to je vše mas link na to lv2.pkg ? sice jsem nejakej nasel, ale nechci zacihlit stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Skopiruj si toto https://a0.ww.np.dl.playstation.net/tpl/np/<TITLEID>/<TITLEID>-ver.xml hod to do prehladavaca a namiesto <TITLEID> daj id hry napr.: BCES00569.Potom skopiruj url co ti tam ukaze,zas ju hod do prehladavaca a stahuj updade,Po stiahnuti ho daj do root flashky a instaluj v PS3 cez Install Package Files. :D To se dá instalovat přes Package? :D Já myslel, že budu ve file manageru cosi přesouvat a kopírovat a přepisovat a hledat vše na netu půl dne :D Díky moc chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 mas link na to lv2.pkg ? sice jsem nejakej nasel, ale nechci zacihlit stroj Upnu to oboje,vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veks Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Tak ještě bychom teď potřebovali testera, který vyzkouší, jestli ty hry fungují také z externího HDD, 40GB mi stačit asi nebude :D Pisino nechce se ti to prubnout? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ve Waninkoko mi GTA IV COMPLETE nejelo, v tomhle jede :) dá se nainstalovat roger manager stealth // rozjelo se z interního i externího // rozjelo se z obou, ale funguje jenom z externího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulipek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Muzu nekoho poprosit aby uz upravenej CFW nekam uploadnul ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisina1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Muzu nekoho poprosit aby uz upravenej CFW nekam uploadnul ? Lehce po 12.00 to sem dám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silen.c.e Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hale já teď počkám, až to tady upnete ten CFW, páč nechci udělat nějakou chybu při homemade..ale teď jsem přes Recovery Mode nainstaloval OFW a ty hry co jsem hrál na Geohot mi furt fungujou! To je divný ne? :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cratos Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Ak to chcete skusit samy,tak tu davam moj postup. 1.: Stianut OFW 3.55 (original) http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_1207_ca595ad9f3af8f1491d9c9b6921a8c61/PS3UPDAT.PUP Stahnut CFW http://www.multiupload.com/UBPX1755MG 2.: Rozbalit vsetky rar z kmeaw_cfw_lv2.pkg.rar do jedneho priecinka Do toho isteho priecinka skopirovat OFW 3.55 (PS3UPDAT.PUP) V tom priecinku vytvorit novy textovy dokument a donho napisat bspatch PS3UPDAT.PUP PS3CFW.PUP patchfile Dame ulozit ako,za nazov napisem bat (novy textovy dokument.bat), ulozit vo formate : vsetky subory Ked to mame vsetko v jednom priecinku,tak dva krat tuknut na Nový textový dokument.bat ktory sme vytvorily otvory sa prikazovy riadok,staci pockat nic nerobit. Vytvory sa nam PS3CFW.PUP ktory premenujeme na PS3UPDAT.PUP 3.: OFW 3.55 (original PS3UPDAT.PUP) dame do flash root/PS3/UPDATE/ a cez RECOVERY mode nainstalujeme,ked vsetko dokonci,urobime to iste s CFW 3.55 co mame vyrobeny. Vydeo navod tu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=5iymbyCl1Ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts