Peter_King Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Hojte, dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka. Nestalo se to už někomu ? Předem díky za každou rozumnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Taky mi teď naskočil nový update,vše jede,ale neví někdo co měnily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nainstaloval se mi update a teď mi nechce naběhnout call black ops, jenom mi to zčerná a musim restartovat konzoli! Ostatní hry bez problémů... Má někdo podobnej problém? popř. řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DANO1468625142 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jo stejný problém s COD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 To je mrdka, mám volno a nemůžu zapařit... Vůbec netušim jak to zprovoznit:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nechali ste si stiahnut novy DB 12625, takze sa pozrite do dashboardu System info a nebudte vypatlani http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 v novym dashboardu je Adds a new anti-piracy scheme 2.5. takze nepojedou nektere hry a urcite ne ty co mely ochranu Ap 2.5 kdyz nejede COD ? takze pockat na novy update v abx 360 ? aby znovu upravil ochranu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Bigelow, myslis v novom 12611 z 1 novembra? O tom uz vieme od novembra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ne v 12625 to myslim ale je divne ze na novem dashi s flashem nejde cod a ten nemel AP . a kdyz je ve wiki ze ma novou ap ochranu tak co to je neco co abx jeste zvladne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 CoD: BO ma AP2.5? Nieco som zmeskal???....:D A "Adds a new anti-piracy scheme 2.5" je pri DB 12611, to aby si dobre pozeral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 více čtěte zde: http://console-forum.net/tema/107826-novy-lt-a-ap25-nejcastejsi-otazky-a-odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 CoD: BO ma AP2.5? Nieco som zmeskal???....:D Nemá? ja mám pocit, že ano, ale jist si zcela nejsem EDIT: Čím tedy je, že jim CoD předstalo jít s tím novým dashem 12625? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemá? ja mám pocit, že ano, ale jist si zcela nejsem jak pisi cod nema ochranu ap jen NFS HP, FABLE 3 a ASSASIN CREED BROTHERHOOD nevim co jim to zacalo blbout ja mam jtag takze nevim ja jsem zavodou. tak ja ti nevim ale na wiki je napsano ap 2.5 u nejvonejsiho dashe tak to tam maji blbe napsane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 boss94 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemá ap! Mám LT+ a ted nevim co dal s tim callem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bigelow Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Nemá ap! Mám LT+ a ted nevim co dal s tim callem... pockat az bude aktualizace na abx 360 a zrusi tu ochranu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 tak ja ti nevim ale na wiki je napsano ap 2.5 u nejvonejsiho dashe tak to tam maji blbe napsane. Na tomto? lebo neviem o com pises http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_Software A co ma novy abgx zrusit v CoD? aku ochranu podla teba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NextKing Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Na tomto? lebo neviem o com pises http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360_System_SoftwareA co ma novy abgx zrusit v CoD? aku ochranu podla teba? tak co to podle zruší??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Novy dash aktivuje AP 2.5 (popripade iba niektore z nalezitosti AP 2.5 ako su ssv2/ssv3 a podobne) na niektorych hrach. Nakolko na uvedenych hrach nie je upraveny AP 2.5 sector (bud cez "patch" alebo Abgx), tak pre bezpecnost (flag) ich LT+ resp. LT+ v 1.1 nespusti. Moze to byt priamo "chyba" od c4eva v implementacii ASM kodu. Aj ked chybou by som to nenazval nakolko nemohol vediet co v buducnosti MS zmeni v bootovani hier. Uz v minulosti existovali spekulacie, ze aj starsie hry obsahuju niektore z nalezitosti AP 2.5. Riesenie?: - cakame na patche pre hry, ktore nejdu - cakame na update Abgx - cakame na LT+ v 1.2 Spravnost mojej teorie?: Ci je moja teoria spravna, tak to musi potvrdit niekto co nespusti hru na LT+ resp. LT+ v 1.1 (cierna obrazovka) a nasledne danu hru skusi spustit na iXtreme napr. 1.6 NS . Za nasledok by to malo mat "necitatelne dvd" => flag ;) popripade sa hra spusti. Odpovede typu: "Mne to nejde, co robit......" Su absolutne zbytocne. Ak sa uz rozhodenete odpisat, tak skuste touto strukturou. Flash: typ flash (LT+, iXtreme 1.6, Xtreme 1.4) Hra: 1. nazov hry (ide/nejde,SSv1, povodny wave) 2. navov hry (ide/nejde,SSv2, prekonvertovany wave na wave2) Aktualny vysledok ? Vsetci ti co ste z nejakeho dovodu nahodili novy update ihned po vydani (nechapem preco :-) ) mozete byt vo svojej podstate spokojni, nakolko ste predisli flagu Vasho Xka a pravdepodobne aj nasledujucemu BANu = strata zaruky. Nahodenie update hned po vydani moze mat 2 priciny: 1. LIVE ( lezem na Live, ponuka novy Update, nic onom neviem a hned updatnem) -> to je proti LOGIKE 2. chamtivost vlastnit ihned nove veci ?:-)) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=60382 http://www.se7ensins.com/forums/topic/400375-new-dash-update/ zhrnutie: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=377 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Fakt, ze COD:BO originalka nejde na LT+ resp. LT+ v 1.1 ma pravdepodobne za nasledok nekorektny kod od c4eva! Zaklad je ten, ze napalena hra po XY overeniach cez abgx, korektnom nastaveni a vlozeni SSv2 ma byt 1:1 k originalke. To je podstata overovania ripov hier cez Abgx. Vysledok? LT+ resp. LT+ v 1.1 detekuje a kontroluje aj AP 2.5 (+ popripade SSv2/3) pri kazdom mediu (napalena/originalka). Ak najde "nekorektne" data pri spustani, tak hru proste nespusti a stucke sa na 3 min (black screen) => zmenil sa sposob bootovania pri novom Dashboarde, kde LT+ resp. LT+ v 1.1 tento sposob NEPOZNA alebo ho vyhodnoti ako nekorektny a bootovanie stuckne. Pri ktorych hrach je potrvdena "nefunkcnost"? [osobne to nemam overene, a berte to ako informativnu informaciu] -> Halo R. -> COD:BO -> COD:MW2 Polemika ? - keby c4eva nepridal "ochranu" pred spustanim nekorektnych medii, tak by vsetky media pravdepodobne isli, ale vacsina ludi by mala flag, popripade BAN. Ale takto sa plnohodnotne kody nerobia :) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Polemika ? - keby c4eva nepridal "ochranu" pred spustanim nekorektnych medii, tak by vsetky media pravdepodobne isli, ale vacsina ludi by mala flag, popripade BAN. Ale takto sa plnohodnotne kody nerobia :) M. Docela jednoduše se mohli v Microsoftu na LT+ podívat, zjistit jak přesně se provádí kontrola, a vydat dash, který bude dělat firmwaru problém. Třeba nedokázali obejít ochranu proti flagnutí, tak aspoň takhle znepříjemnili nám warezákům hraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Odkial myslis, ze by mali SRC ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 ked sme uz pri spekulovani, myslim si ze tento update bol iba o tom spravit dalsiu pracu pre c4e (uprava vsetkych fw zaberie dost casu), zaroven to predlzi vydanie fw pre 9504 a 0225 ... M$ maju myslim dost vela prostriedkov, ludi, konzol atd. na to aby si to najprv otestovali - a zameranie bolo samozrejme na najvacsie online fps hitovky po live vezmite si to tak, kolko S-iek je online ? v podstate ziadne ... zatial. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RayMan Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Neeeeee já nechci hrát zse COD 4 :( :( Black Ops je součást mého dne :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pete1790 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 hele já ten dash nechci, ale mám gold a když dám "NO", tak se na live nedostanu, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ctverec23 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 to jste ten nový dash tahali z live? já mám dash 12611.0 a měl jsem za to, že je to ten nejnovější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Peter_King
Hojte,
dnes jsem zapnul asi po dvou dnech Xbox360, hned při startu konzole mi naskočil že je k dispozici nový update, update se stáhl, restartoval konzoly, ale ta uz se nezapla. Jen mi vrčí a na ovladači mi blikají všechny 4 světýlka.
Nestalo se to už někomu ?
Předem díky za každou rozumnou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
11
8
6
6
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19
36
led 21
21
led 22
11
led 23
7
Top Posters For This Question
Sleepy 11 posts
Sterner Regnix 8 posts
boss94 6 posts
Bigelow 6 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
led 19 2011
36 posts
led 21 2011
21 posts
led 22 2011
11 posts
led 23 2011
7 posts
86 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.