Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Corrupted Data

ekRa

Otázka

Mám menší estetickou vadu na kráse. Do oči mi bijí 2 corrupted data files, jeden má cca 60mb a druhý 200mb.. Problém je, že klasickou cestou to smazat nejde.

Napadla mě možnost to nějak smazat přes ftp, jenže nevím, kde bych je měl hledat. Zřejmě asi v game složce ale tam toho je přeci jen víc a zřejmě i updaty k hrám.

Tak jestli by mi někdo pomohl, nebo existuje nějakej fix? A možnost zformátovat hdd odmítám, jelikož nechci přijít o všechny data.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jestli je to demo nějaký hry a nejde ti normální cestou smazat, tam můžeš buť formát a nebo přes ten FTP. Všechny programy, dema, instalace z her jsou v dev_hdd0/game

musíš tu hru co má corrupted najít podle ID a pak celou složku smazat, potom restart konzole a pokud v menu ty soubory pořád budou tak bych zkusil v Recovery menu moznost 4. Rebuild database.

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jsem to zkusil, v PS3 jsem si našel, kdy ty data byly vytvořeny abych si je na ftp mohl otipovat.. Tak jsem smazal téměř vše :D no, výsledek? corrupted data zůtaly, smazal jsem si PS Home, pár install game data atd..

No ale pak jsem dal Rebuild database a je to fpoho, corrupted data jsou pryč.. sice u GT5 budu muset nainstalovat znova patch, prtže jsem si to nějak po****.. Každopádně díky moc za radu ;) a pro moderátory -> LOCK

THX

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu