NikitaCZ Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Zdravim, potreboval bych poradit ohledne wiikey. Jestli ho nekdo mate napiste mi pls na ICQ. 177 964 669. Jinak se muzou ozvat Brnaci comaji Wiicko:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 psal sem ti PM, ja Wiikey mam ale s tim updatem, du to testnout hned jestli to jeste bude fungovat .-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 tak sem pres WEB updatnul WIIcko na 3.0E a wiicko jede normalka dal :-) i s WIIKEY :-) takze zadne strachy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikitaCZ Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 tak sem pres WEB updatnul WIIcko na 3.0E a wiicko jede normalka dal :-) i s WIIKEY :-) takze zadne strachy.. napsal sem ti, davej si pozor a nezpoustej NTSC hry. Nevim co je na tom pracdy. 3.OE mam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ja mam stejne jen PALy(asi) tusim ze me ty NTSC stejne nejely, a nechtel sem se vrtat v nastaveni WIIKEY navic nevim jak poznam NTSC gamesku ted kdyz je mam vypalene, takze ted envim ejstli tam nahodou teda nejako nevrazim a co se stane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikitaCZ Odesláno Srpen 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ja mam stejne jen PALy(asi) tusim ze me ty NTSC stejne nejely, a nechtel sem se vrtat v nastaveni WIIKEYnavic nevim jak poznam NTSC gamesku ted kdyz je mam vypalene, takze ted envim ejstli tam nahodou teda nejako nevrazim a co se stane.. Ja mam jen PALY, ale pruser je ten Metroid co?:-) cekat do rijna... Nintendo prej nepozna ze mas Cip ve Wii ale pozna ze hrajes v Palove konzoli NTSC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jo tak to nevim ja to moc nehraju mladej am ted porad v ruce spis PSP protoze s nim muze do postele a WIIcko nejelo uz asi 14dni :-) takze ja zase nejsem tak extra fanda abych u toho sedel porad :-) ja stejne kdyz uz to zapnu tak si dam SPORT :-)) se pretahujem se starou u tenisu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikitaCZ Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 jo tak to nevim ja to moc nehraju mladej am ted porad v ruce spis PSP protoze s nim muze do postele a WIIcko nejelo uz asi 14dni :-) takze ja zase nejsem tak extra fanda abych u toho sedel porad :-) ja stejne kdyz uz to zapnu tak si dam SPORT :-)) se pretahujem se starou u tenisu :-) Covece moje stara me vzdy terorizovala, kdyz sem hral na psp nebo ps2. To bylo porad, ty se me nevenujes, zas do toho cumis...a ted? dnes me psala ze uz se tesi na zapas na wii v tenise:-) LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nikita nejako skoro si predal PSP :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikitaCZ Odesláno Srpen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 nikita nejako skoro si predal PSP :)) Myschoo from ps3.cz ?:-) cus!. Nemel sem jinou moznost. pritelkyne mi naznacila, ze bud se budem bavit spolu u wii a nebo nic:-) Ty mas Wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Srpen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2007 mazec.. u nas je to rozdelene, moje stara PC se mnou obcas tenis kor ted na nove 81cm LCD a mladej je porad v posteli s PSPckem ja na to hrani nemam mco casu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alla.r Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Zdravim, potreboval bych poradit ohledne wiikey. Jestli ho nekdo mate napiste mi pls na ICQ. 177 964 669. Jinak se muzou ozvat Brnaci comaji Wiicko:-) Cau,jsem taky z Brna a shanim nekoho,kdo by mi namontoval cip do Wii.ICQ.359955591.Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.