rada Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 stáhl jsem si vnc do psp udělal jsem vše podle návodu začne se to připojovat ale pak to napíše chybu viz příloha.prosím poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Jaký VNC server používáš? Jinak je dost možné, že spojení blokuje firewall. Zkusil bych vypnout jej. Wifi síť má nějaké šifrování? Máš nastaveno připojení s DHCP nabo je všechno konfigurováno růčo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 za 1. používám vnc server 4 user-mode.firewal jsem vypnul ale stejně se pořád nemohu připojit.za 3 nemá šifrování.za 4.je to s dhcp žádný ručně.prosím všechny o radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Nějak nevím, co přesně ten "vnc server 4 user-mode" je. Já používám RealVNC (kdyžtak zkus ten) a bez problémů. Jinak se ujisti, že ti server běží. Klidně i teda spusť firewall a podívej se, jestli je v seznamu komunikujících programů a naslouchá na správných portech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 jinak dělal jsem to podle tohohle návodu http://console-forum.cz/showthread.php?t=4737 jo a hele kde najdu ten seznam komunikujících programů?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moneytoo Odesláno Srpen 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 Ten seznam komunikujících programů mám ve firewallu (Sunbelt Personal Firewall, ale jsou i jiné, většina by to snad měla zobrazovat). Ještě bych zkusil (pokud jsi to dělal podle toho návodu) odebrat vše z "Access control" nebo tam nepřidávat žádný rozsah adres (alespoň na chvíli). V procesech ti teda běží "winvnc4.exe"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2007 jo běží mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2007 možná už jsem přišel proč mi nejde ten vnc v psp zítra si tam hodím hned ten první update a uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2007 hele do jaký složky mám nakopírovat tyhle update http://console-forum.net/showthread.php?t=9769 ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
stáhl jsem si vnc do psp udělal jsem vše podle návodu začne se to připojovat ale pak to napíše chybu viz příloha.prosím poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts