Blooman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Bohužel.. Mi nikdo neodpoví a nebo mi dá mrtvý link.. V ps3.. na Cwf Geohot 3:55 Mi padá ikonka Cod , Black Ops.. Linky na foru nefunguji.. a tak vás o to prosím.. 2 Problém: Zapnu Hru a napíše: You must delete game data to play this game... Díky moc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 To druhý myslím znamená že máš smazaná data ke hře, nebo pokud tam jsou že je musíš smazat ty sám, možná budou poškozená, ale nevím to jistě. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Zkus vytvořit nový profil a zapnout znova hru ve které to dělalo problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wnas Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 zravim mam problem koupil jsem si ps3 a kdyz sem ho poprve zapnul nastavil hodiny a cas po de mi na obrazovce objevilo neco z hardiskem a problem. da to moznosts jenom ok a pri nacitani se to vdi pri 13% sekne a uz nepokracuje .....nevim co mam delat mam ho 10min a uz mi nefacha....prosim poradte rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Blooman
Bohužel.. Mi nikdo neodpoví a nebo mi dá mrtvý link..
V ps3.. na Cwf Geohot 3:55 Mi padá ikonka Cod , Black Ops..
Linky na foru nefunguji.. a tak vás o to prosím..
2 Problém: Zapnu Hru a napíše: You must delete game data to play this game...
Díky moc všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.