jirouch1 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Chci se zeptat,jestli se dá na konzoli nastavit a uložit profily třeba pro dva hráče?Zatim jsem na to nepřišel bohužel :( Jde mi pouze jen jeden...Dík moc Lukáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Neprisiel? Ty si niekde inde, nez v Dashboarde (menu konzoly)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dassman Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 My X-Box > Switch Profiles > A vytvoř novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirouch1 Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 My X-Box > Switch Profiles > A vytvoř novej No jo,ale to mi zmizel ten původní profil???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Zmizol ti povodny profil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 No jo,ale to mi zmizel ten původní profil???? Nezmizel... funguje to tak, že na jeden ovladač můžeš být přihlášen pouze na jeden profil, ale vytvořeno a uloženo můžeš mít profilů třeba 50... Musíš používat sign in, sign out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 dokonca mozes mat 50 profilov so silver uctami :) rozmyslam ze ked pride live na slovensko tak este v predstihu (idealne teraz) poregujem aspon 20-30 fake uk profilov a potom masovo premigrujem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirouch1 Odesláno Leden 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 Jde mi hlavně o to že když hraju gamesy na kinect,tak chci aby jsme měli oba co hrajeme své profily ve hře, třeba kvůli rekordům a tak..VYŘEŠENO :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jirouch1
Chci se zeptat,jestli se dá na konzoli nastavit a uložit profily třeba pro dva hráče?Zatim jsem na to nepřišel bohužel :( Jde mi pouze jen jeden...Dík moc Lukáš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.